Fortnite açılışta çöküyor

İşletim sistemi
Windows 10

HzFalllen

Decapat
Daha fazla  
Ouyunu 2 gün önce indirdim ve hala oyunu açamadım. Tam bağlanıyor yazısı geliyor, 100'de 100 oluyor ama sonra oyun çöküyor ve klasik hatayı veriyor.

Oyun açılırken ekran kartı sürümünüzü güncelleyin gibi bir şey söylüyor fakat zaten ekran kartım güncel. Sorunu çözemedim hala.

Yanlış sürümü kurmuş olabilirsin. Driver Booster kullandıysan normal, elinle güncellemeni öneririm.

İlk başta işlemci GHz ile uyumlu mu bak, sonra diğer özelliklerle uyumlu mu bak. Örneğin ekran kartın yetmiyor olabilir.

Hocam GHz uyumlu olmasa, ekran kartı düşük geliyor olsa bile oyun açılır. Hata vermez. Düşük performans ayrı hata vermesi ayrı.

Hocam GHz uyumlu olmasa, ekran kartı düşük geliyor olsa bile oyun açılır. Hata vermez. Düşük performans ayrı hata vermesi ayrı.
bende de rainbow six açılmıyor ama bir tek ghz uyumlu değil sorun o olabilir mi

Bende de Rainbow Six açılmıyor ama bir tek GHz uyumlu değil sorun o olabilir mi?

Olamaz hocam. Zaten R6S itemcisi ve yapımcısı dolayısıyla sorunlu çalışıyor. Driverların güncelliğini kontrol edip deneyin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…