Mita Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 3.469 Çözümler 47 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2023 #1 Arkadaşlar Fortnite'deyken 5 6 kere Alt Tab atınca oyun kapanıyor nasıl çözebilirim? İşletim sistemi Windows 11.
Arkadaşlar Fortnite'deyken 5 6 kere Alt Tab atınca oyun kapanıyor nasıl çözebilirim? İşletim sistemi Windows 11.
5 565148 Decapat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 643 Çözümler 8 14 Mart 2023 #2 Mita dedi: Arkadaşlar Fortnite'deyken 5 6 kere Alt Tab atınca oyun kapanıyor nasıl çözebilirim? İşletim sistemi Windows 11. Genişletmek için tıkla... Tam ekran mı kullanıyorsunuz pencereli tam ekran mı? Yoksa pencere olarak mı eğer tam ekran ise pencereli tam ekran veya pencere yapın veya pencere ise tam ekran veya pencereli tam ekran yapıp deneyin. Artı 0 Eksi
Mita dedi: Arkadaşlar Fortnite'deyken 5 6 kere Alt Tab atınca oyun kapanıyor nasıl çözebilirim? İşletim sistemi Windows 11. Genişletmek için tıkla... Tam ekran mı kullanıyorsunuz pencereli tam ekran mı? Yoksa pencere olarak mı eğer tam ekran ise pencereli tam ekran veya pencere yapın veya pencere ise tam ekran veya pencereli tam ekran yapıp deneyin.