G GaRTY Hectopat Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 68 14 Ağustos 2020 #1 Beyler bana yardım edin oyunu yeni yükledim ama bu hatayı veriyor en başta ne yapmalıyım?
E ender_ender Kilopat Katılım 12 Şubat 2016 Mesajlar 368 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2020 #2 Fortnite olaylarından haberin olmadı sanırım daha bazı mobil cihazlar için yasak geldi. Netten daha detaylı öğrenebilirsin. Artı 0 Eksi
Fortnite olaylarından haberin olmadı sanırım daha bazı mobil cihazlar için yasak geldi. Netten daha detaylı öğrenebilirsin.
KS KS G GaRTY Hectopat Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 68 14 Ağustos 2020 #3 ender_ender dedi: Fortnite olaylarından haberin olmadı sanırım daha bazı mobil cihazlar için yasak geldi. Netten daha detaylı öğrenebilirsin. Genişletmek için tıkla... Hadi be daha yeni yüklemiştim Artı 0 Eksi
ender_ender dedi: Fortnite olaylarından haberin olmadı sanırım daha bazı mobil cihazlar için yasak geldi. Netten daha detaylı öğrenebilirsin. Genişletmek için tıkla... Hadi be daha yeni yüklemiştim