Fortnite Battle Pass almak mantıklı mı?

rrwrld

Hectopat
Bilgisayar almamla beraber Fortnite oyununa tekrar dönüş yaptım ve Battle Pass'te Spider-Man karakteri var Spider-Man'i severim sizce almak mantıklı mı?

Eğer ödeyebilecek fazla paran varsa alabilirsin ama bir süre sonra oyundan sıkılırım o tür şeyler olma ihtimali varsa asla alma zamanında Roblox'ta bu hatayı yaptım.

Oyunu oynayacaksanız Save The World alarak daha fazla VP kazanabilirsiniz. İndirimde 30 TL'ye düşüyor ve ben şimdiye kadar yaklaşık 15k VP kasmışımdır STW ile.
Oyunu oynamayacaksanız sadece Battlepass'i bitirecekseniz Battlepass'te mantıklı. Zaten kendini ödeyebiliyor.
Vaktiniz varsa STW daha mantıklı.

Oyunu oynayacaksanız Save the world alarak daha fazla VP kazanabilirsiniz. İndirimde 30 TL'ye düşüyor ve ben şimdiye kadar yaklaşık 15k VP kasmışımdır stw ile.
Oyunu oynamayacaksanız sadece Battle Pass'i bitirecekseniz Battle Pass'te mantıklı. Zaten kendini ödeyebiliyor.
Vaktiniz varsa stw daha mantıklı.

Stw çok sıkıyor maalesef.

İçinde battle pass sistemi olan oyunlarda almaya değer dediğim tek oyun Fortnite sanırım. İçerikleri hep tatmin ediciydi.

İndirim oluyor mu STW'de? Hangi tarihlerde oluyor acaba?
Geçen sene Hallowen'da olmuştu mesela. Belirli tarihler olmuyor genelde rastgele oluyor sanırsam. Yılbaşında bayramlarda falan. Veya normal günlerde de durup dururken indirim yapabiliyorlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı