Fortnite Battle Royal

Haritası biraz ufak gördüm. Ve etraftan materyal toplamak PUBG'ye göre çok daha hızlı ve aksiyon yönü biraz eksik direk çat ölüyorsunuz. Ben Epic Games gibi bir firmanın o haritayı çok daha büyük yapmasını beklerdim. Oyun tam oyun tadı veriyor. Herhangi bir gerçeklik aranmaması lazım. Üstelik Ücretsiz olarak sunuldu. Zaten bu yönü bile oyuncuları çekmeye yetti. PUBG'ye rakip olacak diyorlar. Son dönemde oyun fuarlarında PUBG E-sport yarışmaları falan çok yapıldığı için Epic Games'te bir tanede benim oyunum olsun diyerek yola çıkmış. Ben şahsen biraz eksik ama güzel buldum.

Harita çok ufak olduğundan yere yalnız düşme şansı yok denecek kadar az. Efektif silah sayısı sınırlı çoğunu hiç kullanmazsınız. Mekanikleri, grafiği kötü değil. Basit gözükse de ekran kartını yorabiliyor epic ayarda. En iyi tarafı sistemi işlemci bazında PUBG’ye izin vermeyen arkadaşlar oynayabilir. Ortalama 50-60 işlemci kullanımı oluyor. Genel anlamda oynanabilir bir oyun. Baktığım kadarıyla P2W falan da değil sanırsam.

Aynen herkesin şikayeti haritası çok ufak, oynanış biraz acayip geldi bana. Kısacası çok uzun ömürlü bir oyun olmayacak gibi duruyor.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı