Fortnite Black Man alınır mı?

Claw_76

Decapat
Daha fazla  
İyi akşamlar fortnitea Black man geldi alınır mı? Alınmaz mı diye sormak istemiştim (ben Spider-Man için bekletiyorum papellerimi sizce Spider-Man gelir mi gelmez mi ona göre alacağım)

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    1,3 MB · Görüntüleme: 64
İyi akşamlar fortnitea Black man geldi alınır mı? Alınmaz mı diye sormak istemiştim (ben Spider-Man için bekletiyorum papellerimi sizce Spider-Man gelir mi gelmez mi ona göre alacağım)
Hocam eğer fazla beğendiyseniz ve kullanırken sıkılmayacaksanız alabilirsiniz. Spiderman ne zaman gelir bir fikrim yok.

Hocam eğer fazla beğendiyseniz ve kullanırken sıkılmayacaksanız alabilirsiniz. Spider-Man ne zaman gelir bir fikrim yok.

Ben her zaman olduğu gibi benim şansıma bunu alırım ondan sonra Spider-Man gelir o yüzden çok arada kaldım hocam.

Ben her zaman olduğu gibi benim şansıma bunu alırım ondan sonra Spider-Man gelir o yüzden çok arada kaldım hocam.
Hocam Fortnite'a her kostüm geliyor bence Spiderman da gelir. Siz aldıktan hemen sonra mı gelir yoksa baya sonra mı gelir onu bilememem.

Filmi yeni çıktı hazır üzerinde hype var iken bence al.

Hocam almasına alırımda Spider-Man fanıyım bayaaa ne yapsam diye düşüneceğim yardımınız için teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…