Mehmet Kaan ayd Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 136 Çözümler 1 20 Aralık 2021 #1 Fortnite simgesine bastığımda bu uygulama bilgisayarınızda çalışamıyor hatası alıyorum. Çözümü nedir acaba?
Fortnite simgesine bastığımda bu uygulama bilgisayarınızda çalışamıyor hatası alıyorum. Çözümü nedir acaba?
TimoLoX Kilopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 3.586 Çözümler 30 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2021 #2 Mehmet Kaan ayd dedi: Fortnite simgesine bastığımda bu uygulama bilgisayarınızda çalışamıyor hatası alıyorum. Çözümü nedir acaba? Genişletmek için tıkla... Sistemin yetmiyordur. Artı 0 Eksi
Mehmet Kaan ayd dedi: Fortnite simgesine bastığımda bu uygulama bilgisayarınızda çalışamıyor hatası alıyorum. Çözümü nedir acaba? Genişletmek için tıkla... Sistemin yetmiyordur.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 20 Aralık 2021 #3 Sisteminiz 64 Bit ise ilk önerim dosya doğrulaması yapmak olabilir. 32 Bit ise format atıp 64 Bit yapmanız. Artı 0 Eksi
Sisteminiz 64 Bit ise ilk önerim dosya doğrulaması yapmak olabilir. 32 Bit ise format atıp 64 Bit yapmanız.
KS KS Mehmet Kaan ayd Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 136 Çözümler 1 20 Aralık 2021 #4 Recep Baltaş dedi: Sisteminiz 64 Bit ise ilk önerim dosya doğrulaması yapmak olabilir. 32 Bit ise format atıp 64 Bit yapmanız. Genişletmek için tıkla... Sistemim 64 Bit TimoLoX dedi: Sistemin yetmiyordur. Genişletmek için tıkla... Hayır öğlen açılıyordu daha yeni demeye başladı. CS de bir hata alıyordum onu düzeltmek için vc_redist.x64.exe adlı dosya yüklemiştim ondan olmuş olabilir mi? Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Sisteminiz 64 Bit ise ilk önerim dosya doğrulaması yapmak olabilir. 32 Bit ise format atıp 64 Bit yapmanız. Genişletmek için tıkla... Sistemim 64 Bit TimoLoX dedi: Sistemin yetmiyordur. Genişletmek için tıkla... Hayır öğlen açılıyordu daha yeni demeye başladı. CS de bir hata alıyordum onu düzeltmek için vc_redist.x64.exe adlı dosya yüklemiştim ondan olmuş olabilir mi?