Fortnite çöküyor

İşletim sistemi
Windows 10

Daphretcry

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16GB
Ekran kartı
RTX4060Ti
İşlemci
R5 5500
Merhaba, Fortnite neredeyse 2 gündür çöküyor ve daha önceden böyle bir durumla karşılaşmıyordum. Çökme şu şekilde gerçekleşiyor; oyun açılıyor, lobiye girebiliyorum ve oyun modu "Battle Royale" iken hazır veriyorum sonrasında ise "bağlanılıyor..." ekranında oyunum kapanıyor ve çökme mesajı geliyor. Çökme mesajının resmini ekte verdim. Çözümlerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler.

Not: basit olan çözüm yollarını söylemeyin. (sürücü güncellemeleri, oyun dosyalarını doğrulama vs.)

C:\program Files\Epic Games\Fortnite\FortniteGame\Binaries\Win64\BattlEye

hocam bunu silip bilgisayarı yeniden başlatıp tekrar fortniteyi açar mısınız

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videoya göz atabilirsin.

Oyun kurulu olduğu diske gir Fortnite klasörünü bul ondan sonra fortnitegame > binaries > Win64 >easyanticheat_kamu sonra easy anti chat setup var ona tıkla onar de.

Dediklerini deniyorum şimdi.

Eki Görüntüle 2083169
C:\program Files\Epic Games\Fortnite\FortniteGame\Binaries\Win64\BattlEye

Hocam bunu silip bilgisayarı yeniden başlatıp tekrar Fortnite'yi açar mısınız?

Oyun kurulu olduğu diske gir Fortnite klasörünü bul ondan sonra fortnitegame > binaries > Win64 >easyanticheat_kamu sonra easy anti chat setup var ona tıkla onar de.

Hocam hepiniz çözümlerini denedim ama sonuç hala aynı. Ve bir de şunu söyleyeyim oyunum arada olsa bile bazen açılabiliyor, oyuna girebiliyorum. Benim tahminimce anti-cheat bir uygulamamı hile sanıyor ve oyunumu kapatıyor. Ama o uygulamayı bilmediğim için kapatamıyorum.

Siz ne düşünüyorsunuz, sizce başka neden dolayı kapanabilir?

DirectX 11 yaptım çökme olayı durdu nedense 12 yapınca aynı hatayı alıyoruz.

Hocam herhangi bir çözüm sunuldu mu? Aynı şekilde hata alıyorum durduk yere. Birileri forumda tam ekran oynama AMD kaynaklı diyordu, doğru mu?

Dosya Ekleri

• 1748287219746.png
    13,3 KB · Görüntüleme: 15
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…