Fortnite'da 2 gündür aynı hatayı alıyorum. Silip yükledim düzeldi oyunu kapatıp açtığımda yine aynı sorun oldu. Otobüsten atlayınca aşağıya inerken lobiye atıp bu hatayı veriyor. Bilen biri varsa yardımcı olabilir mi?
Oyun dosyasının içinden BattlEye dosyasını sildim. Oyuna girince dosyayı otomatik yeniden yükledi sanırım dosya yerine geri geldi. Silmenin başka bir yolu var mı?
Oyun dosyasının içinden BattlEye dosyasını sildim. Oyuna girince dosyayı otomatik yeniden yükledi sanırım dosya yerine geri geldi. Silmenin başka bir yolu var mı?
Epic Games Launcher'da kütüphanede oyunun yanında olan 3 noktaya bas, orada "Uninstall BattlEye" diye seçenek olması lazım. Daha sonra dosyalarını doğrula, muhtemelen indirecektir onu.
Epic Games Launcher'da kütüphanede oyunun yanında olan 3 noktaya bas, orada "uninstall BattlEye" diye seçenek olması lazım. Daha sonra dosyalarını doğrula, muhtemelen indirecektir onu.
Epic Games Launcher'da kütüphanede oyunun yanında olan 3 noktaya bas, orada "uninstall BattlEye" diye seçenek olması lazım. Daha sonra dosyalarını doğrula, muhtemelen indirecektir onu.
C:\Program Files\Epic Games\Fortnite klasöründe uninstallBE.exe dosyası mevcut olması lazım. Bu arada BattlEye kullanan Ark'ta kaldırma seçeneği Launcher'da mevcuttu. Fortnite'ta olmaması ilginç.
C:\program Files\Epic Games\Fortnite klasöründe uninstallBE.exe dosyası mevcut olması lazım. Bu arada BattlEye kullanan Ark'ta kaldırma seçeneği Launcher'da mevcuttu. Fortnite'ta olmaması ilginç.