Fortnite Crew almak mı Battle Pass almak mı daha mantıklı?

Makaleler
2
Yer
CIA
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Sistem: AMD Ryzen 5 3600 / MSI RX5600 XT Mech OC / MSI B450M-A Pro Max / CRUCIAL 3000MHz DDR4 (8X2) 16 GB Ram / WD Blue 500GB NVMe SSD / CORSAIR Carbide Spec Delta / ACER EK220QAbi 21.5" 75Hz 5ms
Fortnite oynamaya bu sezon başladım ve Battle Pass sahibi olmak istiyorum. Battle Pass tek başına 190 TL'ye falan denk gelirken Fortnite Crew 1 aylık 85 TL'ye denk geliyor. Fortnite Crew'in içinde hem Battle Pass hem de 1000 v-bucks var, oyuna yeni başladığım için Fortnite Crew'in artılarını ve eksilerini bilmiyorum sizce 1 aylık Fortnite Crew mi Battle Pass almak mı daha mantıklı?

Crew tabii ki hem Battle Pass alıyorsun hem 1000VP alıyorsun hem de skin alıyorsun daha ne olsun.

Crew tabii ki hem Battle Pass alıyorsun hem 1000VP alıyorsun hem de skin alıyorsun daha ne olsun.
Hocam peki 1 Ay kullanıp iptal ettiğim zaman Battle Pass sezon boyunca geçerli oluyor değil mi?

Evet oluyor.

@Radian hocam bu arada isterseniz birlikte oynayabiliriz. Oynayacak birini arıyorum.

Son düzenleme:
Fortnite oynamaya bu sezon başladım ve Battle Pass sahibi olmak istiyorum. Battle Pass tek başına 190 TL'ye falan denk gelirken Fortnite Crew 1 aylık 85 TL'ye denk geliyor. Fortnite Crew'in içinde hem Battle Pass hem de 1000 v-bucks var, oyuna yeni başladığım için Fortnite Crew'in artılarını ve eksilerini bilmiyorum sizce 1 aylık Fortnite Crew mi Battle Pass almak mı daha mantıklı?

Şöyle düşün 1 kez Crew alırsan 1000 VP + Battle Pass veriyor. Battle Pass'i de kastığın sürece 1500 V-Papel veriyor olması lazım. 1 Battle Pass'te 950 V-Papel olduğu için her sezon hem Battle Pass alabilirsin hem de fazladan V-Papel kalır elinde biriktirip skin kozmetik vs. alırsın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı