Fortnite DirectX 12 ile geç açılıyor

umutxdd

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
CPU: Intel i5-11400H
GPU: RTX 3050 Ti Mobile.
RAM: 1x16 GB 3200MHz.
SSD: 512 GB.

Merhaba. Yakın zamanda denemek için Fortnite'ta DirectX 12 kullanmaya başladım fakat oyun geç açılıyor ve ekran geldiğinde minibüs yeni yola çıkmış oluyor. DirectX 11'e mi almam lazım yoksa oynadıkça gecikme düzelir mi?

DX12 zaten benim pek sevdiğim bir modülasyon değil. DX11 daha çok öneririm.
FPS'te artışlar olmuş gibi hissediyorum hocam, o yüzden eğer çözülebilirse DX12'de kalmayı planlıyorum fakat tek çözüm DX11 sanırım.

FPS'te artışlar olmuş gibi hissediyorum hocam, o yüzden eğer çözülebilirse DX12'de kalmayı planlıyorum fakat tek çözüm DX11 sanırım.
DX12 ile FPS artmaz. DX sürümü düştükçe FPS artar. Genelde böyledir oyunlar arasında. İstisna olduğunu zannetmiyorum ama olabilir.

DX12 ile FPS artmaz. DX sürümü düştükçe FPS artar. Genelde böyledir oyunlar arasında. İstisna olduğunu zannetmiyorum ama olabilir.
O zaman daha akıcı hissettiriyor olabilir. Veya bana öyle geliyordur. Zaten gecikmeyi çözmek için her türlü DX11'e geçeceğim, bir daha bakarım değerlere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…