tunagnes Hectopat Katılım 7 Temmuz 2017 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2018 #1 Arkadaşlar selamlar. Fortnite oynarken oyun donuyor bazen donmuyor tam adam çıkıyor karşıma oyun donuyor ve ölüyorum çözümünü bilen var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Ağustos 2018
Arkadaşlar selamlar. Fortnite oynarken oyun donuyor bazen donmuyor tam adam çıkıyor karşıma oyun donuyor ve ölüyorum çözümünü bilen var mı?
buzdolabi102 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mayıs 2017 Mesajlar 2.501 Makaleler 1 Çözümler 14 15 Ağustos 2018 #2 MSI Afterburner ile oyun içi değerlerini öğren. İndirirken RivaTurner ile indirmeyi unutma sonra ayarlar kısmından izleme bölümünden gerekli değerli aç. Değerleri paylaş. Artı 0 Eksi
MSI Afterburner ile oyun içi değerlerini öğren. İndirirken RivaTurner ile indirmeyi unutma sonra ayarlar kısmından izleme bölümünden gerekli değerli aç. Değerleri paylaş.
Kuyumcu Tavşan Decapat Katılım 27 Haziran 2018 Mesajlar 28 15 Ağustos 2018 #3 Aynı sıkıntı bende de vardı. Nvidia Highlights açıksa kapat düzelir. Artı 0 Eksi
KS KS tunagnes Hectopat Katılım 7 Temmuz 2017 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2018 #4 Kuyumcu Tavşan dedi: Aynı sıkıntı bende de vardı. Nvidia Highlights açıksa kapat düzelir. Genişletmek için tıkla... bende öyle bir şey yok ki gözükmüyor tamam buldum çok Kuyumcu Tavşan dedi: Aynı sıkıntı bende de vardı. Nvidia Highlights açıksa kapat düzelir. Genişletmek için tıkla... teşekkürler donma 0 Son düzenleme: 16 Ağustos 2018 Artı 0 Eksi
Kuyumcu Tavşan dedi: Aynı sıkıntı bende de vardı. Nvidia Highlights açıksa kapat düzelir. Genişletmek için tıkla... bende öyle bir şey yok ki gözükmüyor tamam buldum çok Kuyumcu Tavşan dedi: Aynı sıkıntı bende de vardı. Nvidia Highlights açıksa kapat düzelir. Genişletmek için tıkla... teşekkürler donma 0