GeForce NOW Fortnite donuyor

GTR R35 NISMO

Hectopat
Yer
Manisa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 7500F

ASUS RX 9060 XT OC 16GB

ASUS Prime B650M-R

32GB (2x16GB) Crucial Pro DDR5 5600MHz

Crucial P3 Plus 1TB NVMe M.2 SSD

XIGMATEK Master X II Pro + 750W 80+ PSU

ASUS VG27AQL3A 27" 180Hz WQHD IPS

Zyxel NWD-7605 (Wi-Fi) + ASUS BT-540 (Bluetooth)
Merhaba. GeForce NOW üzerinden Fortnite oynarken Fortnite durduk yere bir anda donuyor. Ve bu çatışma anında da olabiliyor. Bu yüzden bu durum çok can sıkıcı olmaya başladı. Genellikle 10 saniyede bir oyun donuyor. Ve GeForce NOW'un verdiği ekran kartı da 2050.yani kasmaması lazım. Ve bu durum sadece Fortnite da oluyor. Diğer oyunlarda herhangi bir kasma olmuyor. İnternetimde 100 Mbps. Yani GeForce NOW için yeterli. Bu durumu nasıl çözebilirim?(sunucu: EU northeast ping: 60-70 ms)

Hocam ağ testi yaptınız mı?

Oyun içinde CTRL + G basıp istatistikleri açın. Büyük ihtimalle paket kaybı yaşıyorsunuz. Aynı sorun bende de var maalesef.

XCloud kullanıyorum ondada Forza 4 iyi iken forza 5'te FPS düşük. Kasıyor gibi. İki benzer oyunda böyle bir fark nasıl oluyor anlamıyorum.

Hocam ağ testi yaptınız mı?

Oyun içinde CTRL + g basıp istatistikleri açın. Büyük ihtimalle paket kaybı yaşıyorsunuz. Aynı sorun bende de var maalesef.

Evet hocam paket kaybı oyun ortalarında 1000 falan oluyor ama anlamadığım diğer oyunlarda böyle bir sorun yok.

GeForce NOW da arasına donmalar takılmalar olabiliyor sunucu yoğunluğundan dolayı büyük ihtimalle o yüzdendir.

Ama hocam sadece Fortnite da oluyor.

Evet hocam paket kaybı oyun ortalarında 1000 falan oluyor ama anlamadığım diğer oyunlarda böyle bir sorun yok.
Bende de aynı sorun var maalesef. İnternetim 100Mbps + kablolu bağlantı sağlamama rağmen hem paket kaybı hem Kare kaybı yaşıyorum (avrupa sunucusunda).

Bende de aynı sorun var maalesef. İnternetim 100Mbps + kablolu bağlantı sağlamama rağmen hem paket kaybı hem kare kaybı yaşıyorum (Avrupa sunucusunda).

Hocam bir gireyim dedim 15000 paket kaybı oldu :D

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (1)1.png
    Ekran Görüntüsü (1)1.png
    1,6 MB · Görüntüleme: 40
Kablosuz mu bağlanıyorsunuz internete? Eğer kablosuz bağlanıyorsanız kablolu deneyin. Aralarında büyük fark var.

Yok hocam bir ara onu da denedim aynı. Hem modemle bilgisayar çok ters yerde(fiber yüzünden).kablo ile bağlamak için ön kapının önüne bilgisayar kurmam lazım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı