Fortnite, DPI'ı engelliyor

ARDEVEx

Decapat
Daha fazla  
Fortnite'a son gelen günelleme ile anti cheat GoodbyeDPI'ı hile olarak algılıyor sanırım çünkü DPI kapalı iken sorun yok, oyun açılıyor fakat DPI service olarak açıkken bile açılmıyor. Bu konu hakkında ne yapabilirim?

Dosya Ekleri

• 1754333959086.png
    314,5 KB · Görüntüleme: 147
Son düzenleyen: Moderatör:

Dostum benim ana hesabım bundan dolayı 1 yıl ban yedi. Yan hesaptan DPI'ı kapatıp girmeme rağmen gene aynı şeyi söyleyip maçtan attı. Öbür ban için itiraz ettim fakat kapalı olmasına rağmen aynı hatayı veriyor anlam veremedim bir türlü.

Yani 1.5 hafta öncesine kadar bir sorun çıkarmıyordu. Kaldırıp denerseniz net sonuca ulaşırsınız.

Yani 1.5 hafta öncesine kadar bir sorun çıkarmıyordu. Kaldırıp denerseniz net sonuca ulaşırsınız.
Onu da deneyeceğim ama hesabın banını açtıramazsam bi anlamı kalmaz zaten. En kötü bir sene ara veririm.

Onu da deneyeceğim ama hesabın banını açtıramazsam bir anlamı kalmaz zaten. En kötü bir sene ara veririm.

Destek talebinde bunu ülkedeki yasaklardan dolayı kullanmak zorunda olduğunuzu belirttiniz mi?

Destek talebinde bunu ülkedeki yasaklardan dolayı kullanmak zorunda olduğunuzu belirttiniz mi?
Sadece itirazda bulundum. Birkaç gün oldu hala dönüş yapmadılar. yapmalarını bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…