ömer077 Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 101 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2021 #1 Fortnite da Game pad da titreşim desteği var mıdır?
HACIDANİKİNCİEL Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 2.584 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek genç yazılımcı 10 Mart 2021 #2 Önce gamepad ile oynayan oyunculara özel serveri var mı diye bak bence, gamepad desteği olan bir oyun ama normalde klavye mouse ile titreşim olmadığından onda da olacağını sanmam.
Önce gamepad ile oynayan oyunculara özel serveri var mı diye bak bence, gamepad desteği olan bir oyun ama normalde klavye mouse ile titreşim olmadığından onda da olacağını sanmam.
EmirHan İspir Kilopat Katılım 24 Nisan 2017 Mesajlar 225 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2021 #3 GamePad'inizde özellik var ise Fortnite'da titreşim desteği alabilirsiniz.
reddline Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 6.801 Makaleler 18 Çözümler 9 10 Mart 2021 #4 ömer077 dedi: Fortnite da Game pad da titreşim desteği var mıdır? Genişletmek için tıkla... Titreşim desteği dediğiniz şu PS4, PS5'teki titreşim mi ? Bilmediğimden soruyorum.
ömer077 dedi: Fortnite da Game pad da titreşim desteği var mıdır? Genişletmek için tıkla... Titreşim desteği dediğiniz şu PS4, PS5'teki titreşim mi ? Bilmediğimden soruyorum.
ömer077 Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 101 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2021 #5 reddline dedi: Titreşim desteği dediğiniz şu PS4, PS5'teki titreşim mi? Bilmediğimden soruyorum. Genişletmek için tıkla... Bilmemki bu Xinput dedikleri şey sanırım olmayabilir değilse bu normal titreşim motoru. EmirHan İspir dedi: GamePad'inizde özellik var ise Fortnite'da titreşim desteği alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... teşekkürler evet desteği var peki oynama değermi şuan yüklemeyi düşünüyorum sabaha iner
reddline dedi: Titreşim desteği dediğiniz şu PS4, PS5'teki titreşim mi? Bilmediğimden soruyorum. Genişletmek için tıkla... Bilmemki bu Xinput dedikleri şey sanırım olmayabilir değilse bu normal titreşim motoru. EmirHan İspir dedi: GamePad'inizde özellik var ise Fortnite'da titreşim desteği alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... teşekkürler evet desteği var peki oynama değermi şuan yüklemeyi düşünüyorum sabaha iner