MustafaReyiz Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2021 #1 Bilgisayarıma Fortnite indirdim fakat yüksek grafiklerde drop giriyor ne yapmalıyım? Sistem özelliklerim: GTX 1650 i5 10300H. 8 GB RAM
Bilgisayarıma Fortnite indirdim fakat yüksek grafiklerde drop giriyor ne yapmalıyım? Sistem özelliklerim: GTX 1650 i5 10300H. 8 GB RAM
Darkwing Hectopat Katılım 17 Şubat 2019 Mesajlar 270 19 Aralık 2021 #2 MustafaReyiz dedi: Bilgisayarıma Fortnite indirdim fakat yüksek grafiklerde drop giriyor ne yapmalıyım? Sistem özelliklerim: GTX 1650 i5 10300H. 8 GB RAM Genişletmek için tıkla... Ayarları kısmayı denedin mi?
MustafaReyiz dedi: Bilgisayarıma Fortnite indirdim fakat yüksek grafiklerde drop giriyor ne yapmalıyım? Sistem özelliklerim: GTX 1650 i5 10300H. 8 GB RAM Genişletmek için tıkla... Ayarları kısmayı denedin mi?
MustafaReyiz Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2021 #3 Darkwing dedi: Ayarları kısmayı denedin mi? Genişletmek için tıkla... Orta ayarlara alınca biraz daha iyi oldu fakat yüksekte kasması normal mi? Darkwing dedi: Ayarları kısmayı denedin mi? Genişletmek için tıkla... RAM'den kaynaklı olduğunu düşünüyorum.
Darkwing dedi: Ayarları kısmayı denedin mi? Genişletmek için tıkla... Orta ayarlara alınca biraz daha iyi oldu fakat yüksekte kasması normal mi? Darkwing dedi: Ayarları kısmayı denedin mi? Genişletmek için tıkla... RAM'den kaynaklı olduğunu düşünüyorum.
METANİC Kilopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 4.349 Makaleler 3 Çözümler 80 19 Aralık 2021 #4 Sıcaklık değerlerini kontrol edin. Ve RAM kaç GB? Pardon 8 GB olduğunu görmemişim RAM darboğazı yapıyor olabilir.
Sıcaklık değerlerini kontrol edin. Ve RAM kaç GB? Pardon 8 GB olduğunu görmemişim RAM darboğazı yapıyor olabilir.
Darkwing Hectopat Katılım 17 Şubat 2019 Mesajlar 270 19 Aralık 2021 #5 MustafaReyiz dedi: Orta ayarlara alınca biraz daha iyi oldu fakat yüksekte kasması normal mi? RAM'den kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hem RAM'den kaynaklı hem de oyunun fazla sistem istemesinden dolayı. Bence görüş uzaklığını destansıya al diğerlerini en düşüğe al.
MustafaReyiz dedi: Orta ayarlara alınca biraz daha iyi oldu fakat yüksekte kasması normal mi? RAM'den kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hem RAM'den kaynaklı hem de oyunun fazla sistem istemesinden dolayı. Bence görüş uzaklığını destansıya al diğerlerini en düşüğe al.