DarlDixon Hectopat Katılım 25 Temmuz 2022 Mesajlar 420 Çözümler 1 29 Kasım 2023 #1 Bu ödüller kalktı mı? Ben 1.bölümde almıştım 10. sezonda ondan sonra chapter 2 falan gelmişti ama o zaman almama rağmen günlük ödül alamıyorum.
Bu ödüller kalktı mı? Ben 1.bölümde almıştım 10. sezonda ondan sonra chapter 2 falan gelmişti ama o zaman almama rağmen günlük ödül alamıyorum.
Erdym Kilopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 2.483 Makaleler 1 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2023 #2 DarlDixon dedi: Bu ödüller kalktı mı? Ben 1.bölümde almıştım 10. sezonda ondan sonra chapter 2 falan gelmişti ama o zaman almama rağmen günlük ödül alamıyorum. Genişletmek için tıkla... Günlük XP var şu an onun dışında belli zamanlarda ödüller ve biraz girmeyince canlandırma cümbüşü geliyor.
DarlDixon dedi: Bu ödüller kalktı mı? Ben 1.bölümde almıştım 10. sezonda ondan sonra chapter 2 falan gelmişti ama o zaman almama rağmen günlük ödül alamıyorum. Genişletmek için tıkla... Günlük XP var şu an onun dışında belli zamanlarda ödüller ve biraz girmeyince canlandırma cümbüşü geliyor.
DarlDixon Hectopat Katılım 25 Temmuz 2022 Mesajlar 420 Çözümler 1 29 Kasım 2023 #3 Erdym dedi: Günlük XP var şu an. Genişletmek için tıkla... Yok dünyayı kurtardan bahsetmek istemiştim pardon. Erdym dedi: Günlük XP var şu an onun dışında belli zamanlarda ödüller ve biraz girmeyince canlandırma cümbüşü geliyor. Genişletmek için tıkla... Dediğim dünyayı kurtar ödülleri kalktımı oyundan.
Erdym dedi: Günlük XP var şu an. Genişletmek için tıkla... Yok dünyayı kurtardan bahsetmek istemiştim pardon. Erdym dedi: Günlük XP var şu an onun dışında belli zamanlarda ödüller ve biraz girmeyince canlandırma cümbüşü geliyor. Genişletmek için tıkla... Dediğim dünyayı kurtar ödülleri kalktımı oyundan.
xScpit Hectopat Katılım 23 Ağustos 2022 Mesajlar 1.457 Çözümler 26 Daha fazla Sistem Özellikleri GİGABYTE H510M H RTX 3050 İNTEL İ3 10105F 16 GB RAM 500 GB M2 SSD 2 TB HARD DİSK WİNDOWS 10 PRO Cinsiyet Erkek Meslek Kalite Kontrol Uzmanı 29 Kasım 2023 #4 DarlDixon dedi: Yok dünyayı kurtardan bahsetmek istemiştim pardon. Dediğim dünyayı kurtar ödülleri kalktımı oyundan. Genişletmek için tıkla... Evet og dünyayı kurtar yoksa alamıyorsun.
DarlDixon dedi: Yok dünyayı kurtardan bahsetmek istemiştim pardon. Dediğim dünyayı kurtar ödülleri kalktımı oyundan. Genişletmek için tıkla... Evet og dünyayı kurtar yoksa alamıyorsun.
DarlDixon Hectopat Katılım 25 Temmuz 2022 Mesajlar 420 Çözümler 1 2 Aralık 2023 #5 xScpit dedi: Evet og dünyayı kurtar yoksa alamıyorsun. Genişletmek için tıkla... Ben dünyayı kurtarı cok önceden aldım zaten 2.bölümün başında fakat dünyayı kurtarda günlük ödüller kalktımı onu soruyorum eskiden geliyoordu şimdi gelmiyor
xScpit dedi: Evet og dünyayı kurtar yoksa alamıyorsun. Genişletmek için tıkla... Ben dünyayı kurtarı cok önceden aldım zaten 2.bölümün başında fakat dünyayı kurtarda günlük ödüller kalktımı onu soruyorum eskiden geliyoordu şimdi gelmiyor