tuferbarzz Yoctopat Katılım 15 Aralık 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2024 #1 Fortnite iade bileti hakkım kalmadı ama kullanabileceğimi söylüyor. İade et butonuna basmadım ama iade ediyor mu bilmiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Aralık 2024
Fortnite iade bileti hakkım kalmadı ama kullanabileceğimi söylüyor. İade et butonuna basmadım ama iade ediyor mu bilmiyorum.
Gordrhain Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 2.848 Makaleler 3 Çözümler 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Palyaço 15 Aralık 2024 #2 tuferbarzz dedi: Fortnite iade bileti hakkım kalmadı ama kullanabileceğimi söylüyor. İade et butonuna basmadım ama iade ediyor mu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bilet kalmadıysa iade etmeyecektir. Venom skinini almak için bende iadeleri harcamıştım. Ondan ötürü daha hakkım kalmadı. Artı 0 Eksi
tuferbarzz dedi: Fortnite iade bileti hakkım kalmadı ama kullanabileceğimi söylüyor. İade et butonuna basmadım ama iade ediyor mu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bilet kalmadıysa iade etmeyecektir. Venom skinini almak için bende iadeleri harcamıştım. Ondan ötürü daha hakkım kalmadı.