20 gün sonra gidiyor hocam.Slim Shady ile arasında kaldım hangisi daha mantıklı? Birde İce kaç gün kalır markette?
Fortnite ıce spice travis scott gibi değerlenir mi? Sizce alınır mı?
Hayır zannetmiyorum ice spice öyle büyük büyük bir şarkıcı değil hem travisin fortnitta bir sürü hayranı vardı ice spice tanımayanlar bile var ayrıca pembe olan skini çok sevemedim ben öbür sivil hali daha iyi gibi ayrıca tekrar travis Scoot'ın mağazaya tekrar gelmesi dileğiyle.
Travis Scott'un sezon sonunda geleceği düşünülüyor hocam. Umarım doğrudur.
Hocam bu aralar travis scott ile ilgili dans ve müzikler mağazaya geldi bence bu sezon sonu gelecek juice ile aynı vakitte de gelebilir.
Travis için hırsızlık bile yaparım o skini alırım aga gelsin lütfen ya.Hayır zannetmiyorum ice spice öyle büyük büyük bir şarkıcı değil hem travisin fortnitta bir sürü hayranı vardı ice spice tanımayanlar bile var ayrıca pembe olan skini çok sevemedim ben öbür sivil hali daha iyi gibi ayrıca tekrar travis Scoot'ın mağazaya tekrar gelmesi dileğiyle.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.