Fortnite için bilgisayar toplama önerisi

Hangisi daha iyi.

Ama monitör iyi olduktan sonra bir sürü FPS artırma yöntemi biliyorum ör monitör 60 Hz ise oyunda 500 FPS bile gösterse monitörden dolayı 60 Hz oynamış olursun.

Ne olursa olsun 240 Hz bayağı fazla. Ayrıca Fortnite oynayacak adam için 144 bile yeter de artar.

Ne olursa olsun 240 Hz bayağı fazla. Ayrıca Fortnite oynayacak adam için 144 bile yeter de artar.
144 hz baya kötü reis ping ve fps bu oyunda çok fark eden şeyler özellikle ping,200 ve üstü iyi ben 360 hz ile oynamaya alışığım ama 240 ta oynarım 360 hz pahalıysa yani

144 hz baya kötü reis ping ve fps bu oyunda çok fark eden şeyler özellikle ping,200 ve üstü iyi ben 360 hz ile oynamaya alışığım ama 240 ta oynarım 360 hz pahalıysa yani
Sabit 144 dalgalı 240 FPS den iyidir, özellikle stabilite aranan online oyunlarda. Ama sen sadece FPS'e odaklanıyorsan görsel umrunda değilse grafikleri sıfırlayıp DLSS'i performans moduna alırsın, o fps'i elde edersin bir şekilde, o zaman 240 Hz önerebilirim.

Tabi dediğin gibi sabit fps almak çok daha iyi oyun içi ayarlardan fps i sabitleyebiliyorsun ve oyunun performans modu var fps i baya iyileştiriyor yani sırf fps için etrafı piksel piksel yaparak oynamıyorum bu şekil oynamıyamam ama gearup booster,elite tweaks var fps ve sabit bi fps sağlıyorlar yani benim 240 almam lazım 2-3 kat fps yükseltebilirim

O tweakerlar düşündüğün kadar işe yaramıyor. Performans modunda oynamayacaksan o FPS'i sabit olarak alamazsın. 150 ile 250 civarı gider gelir. Performans modunda bile 250-400 fps arasında oynar. Bu kadar oynama beni rahatsız eder açıkçası. Şu sistemi önerebilirim. Aşağıda da performans testi var rekabetçi grafik ayarlarında. Karar senin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu attığın video da ki adam gibi performans ta oynuyorum ben de Build'ler bir tık böyle farklı oluyor

Çok teşekkür ederim bakacam ben

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…