Fortnite için klavye önerisi

Floppy

Hectopat
Daha fazla  
Uzun zaman sonra tekrardan başladım ama klavye Fortnite için yeterli olduğunu sanmıyorum şu anda ki klavyem Monster.
Pusat K3 düşük tepki süresi bir şey önerirsiniz sevinirim bütçe 3K ama yükseltebilirim.
%60a pek sıcaklık bakmıyorum.

Sadece NumLock tusu olmayan %75 dusunur musunuz?

Fortnite icin dizmeni tavsiye etmem. Epic Games gecen karar aldi sirf çocuklar icin lunaparka cevirdi oyunu. Sen bilirsin ama.

Apex serisini tavsiye ederim.

Fortnite icin dizmeni tavsiye etmem. Epic Games gecen karar aldi sirf çocuklar icin lunaparka cevirdi oyunu. Sen bilirsin ama.

Apex serisini tavsiye ederim.

Pegi derecelenmesi geldi eski sezonlarda gelince sarmaya başladım ranked kasıyorum zaten Fortnite deme sebebim düşük ms önerilmesi için tek Fortnite içinde kullanmam.

Pegi derecelenmesi geldi eski sezonlarda gelince sarmaya başladım ranked kasıyorum zaten Fortnite deme sebebim düşük ms önerilmesi için tek Fortnite içinde kullanmam.

Apex serisi FPS oyunculari icin iyidir. Hem tus araliglari cok fazla degil hem de TKL cinsinden degil.

Yeniden başlama sebebin olan şey bir kaç hafta sonra tamamen bitecek. Her hafta yeni sezon getirip oyunu en son haline geri getiriyorlar. Oyun yine 1-2 ay önceki haline geri dönecek zaten.

Yeniden başlama sebebin olan şey birkaç hafta sonra tamamen bitecek. Her hafta yeni sezon getirip oyunu en son haline geri getiriyorlar. Oyun yine 1-2 ay önceki haline geri dönecek zaten.

Dostum zaten 2-3 sezon böyle devam edecek Max o süreye kadar oynayıp keyif almak istiyorum şuanda zevk aldığım içinde böyle bir öneri istedim Fortnite için klavye alınca CS oynanmıyor mu dostum lütfen konuyu dağıtmayın.

Yok tabii oynarsın ama Fortnite özelinde bir yorum yapmak istedim. Apex klavyelerini tavsiye ederim.

fortnite için klavye alınca CS oynanıyorsa ki oynanıyor niye başlıkta fortnite için diye belirtiyosun oyun klavyesi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…