Fortnite için klavye önerisi

Bütçe
1000-2000

Rasnatus

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
4060ti, i514400f
Merhaba,

Aşağıdaki klavyeyi 1 senedir kullanıyorum ama Shift tuşu bozuldu, fena değil ama değişiklik istiyor gibiyim.

Teknik servise göndereceğim, ama uzun sürebilir, idarelik dandik klavye de almak istemiyorum. Red switch güzel demişlerdi ondan bunu almıştım, siz ne önerirsiniz? 1-2bin arası olabilir, fazlasına lüzum yok bence.

Fortnite harici bir şey oynamıyorum. Ayrıca fotoğraf ve video editi yapıyorum.

Kablolu arıyorum.

Altec Lansing alGK8614WG Beyaz/gri red swıtch mekanik klavye​

Ne alırsanız alın mekanik alın bence. Ben Razer Blackwidow V3 kullanıyorum. Yeşil switch olduğundan red gibi bir şey bekliyordum fakat Blue switchten de kötü çıktı. İnanılmaz ses çıkartıyor. Ben geceleri pek bilgisayar kullanmam ama eğer siz gececiyseniz red switch olan herhangi bir mekanik klavye öneririm.

Bu 3 klavyeden birini al tam boy istiyoorsan Royal Kludge RK918. Yüzde 75 olur dersen Dareu EK75 veya Royale Kuldge RK75. Tercih senin.

Bu arada 6 senelik profesyonel Fortnite oyuncusuyum.

Adam 1500-2000TL bütçeli düzgün bir klavye istemiş 600TL'ye alakasız rampage set atmışsın. Normal değil mi ?
Bu setin hangi tarafı alakasız hem 600 TL ye daha ucuz olur diye önerdim.PC öneriyorum bırakıyorsunuz daha ne yapayım forumda yeniyim zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…