Sadece Fortnite'da oluşan bir problem. Serverlardan Avrupa seçili ama 130ms altına inmedi. Arkadaşımda da öyle, Denizli'de oturuyoruz. Kablonet kullanıyorum.
Sezon 5 Yeni başladığı için oyuncu fazlalığı varmış avrupada 3 server var biri avrupanın orta kısımlarında 2 tanesi batı tarafında biz ortadakine bağlanırsak 60 50 40 gibi seviyelerde ping alıcaz ama diğerlerine bağlanırsak uzaklık nedeniyle 120+ ping değerlerini görücezBende de aynı sorun var. Normalde 20 ms olan ping Fortnite oynarken coşuyor... Sebebini falan öğrenirsen yazar mısın?
Hocam dediğiniz olaya tamamen katılıyorum bi oyun giriyorum 55-60 ping bi oyun 100-120+ sürekli frankfurt serverini yani avrupanın orta kısımlarındaki servera bağlanma ihtimalimiz yok değil mi?Sezon 5 Yeni başladığı için oyuncu fazlalığı varmış avrupada 3 server var biri avrupanın orta kısımlarında 2 tanesi batı tarafında biz ortadakine bağlanırsak 60 50 40 gibi seviyelerde ping alıcaz ama diğerlerine bağlanırsak uzaklık nedeniyle 120+ ping değerlerini görücez

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.