Fortnite Lag Sorunu

rezgo

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sadece Fortnite'da oluşan bir problem. Serverlardan Avrupa seçili ama 130ms altına inmedi. Arkadaşımda da öyle, Denizli'de oturuyoruz. Kablonet kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece Fortnite'da oluşan bir problem. Serverlardan Avrupa seçili ama 130ms altına inmedi. Arkadaşımda da öyle, Denizli'de oturuyoruz. Kablonet kullanıyorum.

Bende de aynı sorun var. Normalde 20 ms olan ping Fortnite oynarken coşuyor... Sebebini falan öğrenirsen yazar mısın?

Bende de aynı sorun var. Normalde 20 ms olan ping Fortnite oynarken coşuyor... Sebebini falan öğrenirsen yazar mısın?
Sezon 5 Yeni başladığı için oyuncu fazlalığı varmış avrupada 3 server var biri avrupanın orta kısımlarında 2 tanesi batı tarafında biz ortadakine bağlanırsak 60 50 40 gibi seviyelerde ping alıcaz ama diğerlerine bağlanırsak uzaklık nedeniyle 120+ ping değerlerini görücez

Sezon 5 Yeni başladığı için oyuncu fazlalığı varmış avrupada 3 server var biri avrupanın orta kısımlarında 2 tanesi batı tarafında biz ortadakine bağlanırsak 60 50 40 gibi seviyelerde ping alıcaz ama diğerlerine bağlanırsak uzaklık nedeniyle 120+ ping değerlerini görücez
Hocam dediğiniz olaya tamamen katılıyorum bi oyun giriyorum 55-60 ping bi oyun 100-120+ sürekli frankfurt serverini yani avrupanın orta kısımlarındaki servera bağlanma ihtimalimiz yok değil mi?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı