Garou Starou Centipat Katılım 3 Şubat 2024 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2024 #1 Fortnite oyununda mobilde sadece 30 FPS var oyunu sistemim kolaylıkla karşılıyor.
Çözüm Yerayay 31 Ağustos 2024 Garou Starou dedi: Bende yapmıştım ama şimdi olmuyor dosyalarda kaldırmışlar. Genişletmek için tıkla... YT'den bakınca biraz hatırladım OBB dosyasını saklıyordum. APK'yi silip YT'den özel 60 FPS açık olan APK dosyasını indiyordum OBB'u ona ekliyordum.
Garou Starou dedi: Bende yapmıştım ama şimdi olmuyor dosyalarda kaldırmışlar. Genişletmek için tıkla... YT'den bakınca biraz hatırladım OBB dosyasını saklıyordum. APK'yi silip YT'den özel 60 FPS açık olan APK dosyasını indiyordum OBB'u ona ekliyordum.
KS KS Garou Starou Centipat Katılım 3 Şubat 2024 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2024 #21 Yerayay dedi: Vallahi hiç hatırlamıyorum nasıl yaptığımı dosyalar la oynamıştım. (2 yıl önce falandı) Genişletmek için tıkla... Bende yapmıştım ama şimdi olmuyor dosyalarda kaldırmışlar. Artı 0 Eksi
Yerayay dedi: Vallahi hiç hatırlamıyorum nasıl yaptığımı dosyalar la oynamıştım. (2 yıl önce falandı) Genişletmek için tıkla... Bende yapmıştım ama şimdi olmuyor dosyalarda kaldırmışlar.
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.490 Makaleler 11 Çözümler 245 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2024 #22 Garou Starou dedi: Bende yapmıştım ama şimdi olmuyor dosyalarda kaldırmışlar. Genişletmek için tıkla... YT'den bakınca biraz hatırladım OBB dosyasını saklıyordum. APK'yi silip YT'den özel 60 FPS açık olan APK dosyasını indiyordum OBB'u ona ekliyordum. Artı 0 Eksi Çözüm
Garou Starou dedi: Bende yapmıştım ama şimdi olmuyor dosyalarda kaldırmışlar. Genişletmek için tıkla... YT'den bakınca biraz hatırladım OBB dosyasını saklıyordum. APK'yi silip YT'den özel 60 FPS açık olan APK dosyasını indiyordum OBB'u ona ekliyordum.
KS KS Garou Starou Centipat Katılım 3 Şubat 2024 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2024 #23 Ben oyun güçlendirici kullanıyorum biraz da olsa 30 FPS'i görüyor. Artı 0 Eksi
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.490 Makaleler 11 Çözümler 245 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2024 #24 Garou Starou dedi: Ben oyun güçlendirici kullanıyorum biraz da olsa 30 FPS'i görüyor. Genişletmek için tıkla... Bu bir mucize benim cihazda oynamıyordu hiçbir şekilde. Artı 0 Eksi
Garou Starou dedi: Ben oyun güçlendirici kullanıyorum biraz da olsa 30 FPS'i görüyor. Genişletmek için tıkla... Bu bir mucize benim cihazda oynamıyordu hiçbir şekilde.
KS KS Garou Starou Centipat Katılım 3 Şubat 2024 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2024 #25 Yerayay dedi: YT'den bakınca biraz hatırladım OBB dosyasını saklıyordum. APK'yi silip YT'den özel 60 FPS açık olan APK dosyasını indiyordum OBB'u ona ekliyordum. Genişletmek için tıkla... aynen ama ben onu geçen yanlış yaptım ve gidip oyunu sildiğimde (epicgames dosyasının adını değiştirmeyi unutmuşum) yine 14 gb indirdim (olmadı) Artı 0 Eksi
Yerayay dedi: YT'den bakınca biraz hatırladım OBB dosyasını saklıyordum. APK'yi silip YT'den özel 60 FPS açık olan APK dosyasını indiyordum OBB'u ona ekliyordum. Genişletmek için tıkla... aynen ama ben onu geçen yanlış yaptım ve gidip oyunu sildiğimde (epicgames dosyasının adını değiştirmeyi unutmuşum) yine 14 gb indirdim (olmadı)
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.490 Makaleler 11 Çözümler 245 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2024 #26 Garou Starou dedi: Aynen ama ben onu geçen yanlış yaptım ve gidip oyunu sildiğimde (Epic Games dosyasının adını değiştirmeyi unutmuşum) yine 14 GB indirdim (olmadı) Genişletmek için tıkla... Hatırladığım kadari ile APK'yı aldığım kanal güncelleme atıyordu. Eğer biraktiysa atmayı APK ile OBB uyuşmaz. Artı 0 Eksi
Garou Starou dedi: Aynen ama ben onu geçen yanlış yaptım ve gidip oyunu sildiğimde (Epic Games dosyasının adını değiştirmeyi unutmuşum) yine 14 GB indirdim (olmadı) Genişletmek için tıkla... Hatırladığım kadari ile APK'yı aldığım kanal güncelleme atıyordu. Eğer biraktiysa atmayı APK ile OBB uyuşmaz.
KS KS Garou Starou Centipat Katılım 3 Şubat 2024 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2024 #27 Yerayay dedi: Hatırladığım kadari ile APK'yı aldığım kanal güncelleme atıyordu. Eğer biraktiysa atmayı APK ile OBB uyuşmaz. Genişletmek için tıkla... ben bi bakarım denerim yardımlarınız için teşekkürler Artı 0 Eksi
Yerayay dedi: Hatırladığım kadari ile APK'yı aldığım kanal güncelleme atıyordu. Eğer biraktiysa atmayı APK ile OBB uyuşmaz. Genişletmek için tıkla... ben bi bakarım denerim yardımlarınız için teşekkürler
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.490 Makaleler 11 Çözümler 245 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2024 #28 Garou Starou dedi: Ben bir bakarım denerim yardımlarınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... İndirdiğiniz APK'nın sürümünü kontrol edin sonra da son sürüm Fortnite'ın kontrol edin. Çözülecekdır. Artı 0 Eksi
Garou Starou dedi: Ben bir bakarım denerim yardımlarınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... İndirdiğiniz APK'nın sürümünü kontrol edin sonra da son sürüm Fortnite'ın kontrol edin. Çözülecekdır.
KS KS Garou Starou Centipat Katılım 3 Şubat 2024 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2024 #29 Yerayay dedi: İndirdiğiniz APK'nın sürümünü kontrol edin sonra da son sürüm Fortnite'ın kontrol edin. Çözülecekdır. Genişletmek için tıkla... tamam elimde bir tane video var ama sürümüne bakmadım Artı 0 Eksi
Yerayay dedi: İndirdiğiniz APK'nın sürümünü kontrol edin sonra da son sürüm Fortnite'ın kontrol edin. Çözülecekdır. Genişletmek için tıkla... tamam elimde bir tane video var ama sürümüne bakmadım
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.490 Makaleler 11 Çözümler 245 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2024 #30 Garou Starou dedi: Elimde bir tane video var ama sürümüne bakmadım. Genişletmek için tıkla... İndirin ve basılı tutup bilgi deyin uygulamanın altında yazar. Ya da APK editör vb. uygulamalarlada bakılabilir. Örn olarak ekteki fotoğrafda uygulamanın altında sürüm yazıyor. Dosya Ekleri Screenshot_2024-08-31-22-46-06-905_com.miui.securitycenter.jpg 48,3 KB · Görüntüleme: 40 Artı 0 Eksi
Garou Starou dedi: Elimde bir tane video var ama sürümüne bakmadım. Genişletmek için tıkla... İndirin ve basılı tutup bilgi deyin uygulamanın altında yazar. Ya da APK editör vb. uygulamalarlada bakılabilir. Örn olarak ekteki fotoğrafda uygulamanın altında sürüm yazıyor.