Garou Starou Centipat Katılım 3 Şubat 2024 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2024 #1 Fortnite oyununda mobilde sadece 30 FPS var oyunu sistemim kolaylıkla karşılıyor.
Çözüm Yerayay 31 Ağustos 2024 Garou Starou dedi: Bende yapmıştım ama şimdi olmuyor dosyalarda kaldırmışlar. Genişletmek için tıkla... YT'den bakınca biraz hatırladım OBB dosyasını saklıyordum. APK'yi silip YT'den özel 60 FPS açık olan APK dosyasını indiyordum OBB'u ona ekliyordum.
Garou Starou dedi: Bende yapmıştım ama şimdi olmuyor dosyalarda kaldırmışlar. Genişletmek için tıkla... YT'den bakınca biraz hatırladım OBB dosyasını saklıyordum. APK'yi silip YT'den özel 60 FPS açık olan APK dosyasını indiyordum OBB'u ona ekliyordum.
KS KS Garou Starou Centipat Katılım 3 Şubat 2024 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2024 #31 bu sürümde olur mu? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Olur diyorsanız bunu indireceğim Artı 0 Eksi
bu sürümde olur mu? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Olur diyorsanız bunu indireceğim
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.505 Makaleler 11 Çözümler 245 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2024 #32 Garou Starou dedi: bu sürümde olur mu? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Olur diyorsanız bunu indireceğim Genişletmek için tıkla... Sürüm doğru deneyin. Dosya Ekleri Screenshot_2024-08-31-22-51-40-777_com.apkpure.aegon.jpg 95,6 KB · Görüntüleme: 33 Artı 0 Eksi
Garou Starou dedi: bu sürümde olur mu? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Olur diyorsanız bunu indireceğim Genişletmek için tıkla... Sürüm doğru deneyin.
KS KS Garou Starou Centipat Katılım 3 Şubat 2024 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2024 #33 Yerayay dedi: Sürüm doğru deneyin. Genişletmek için tıkla... tamamdır teşekkürler Yerayay dedi: Sürüm doğru deneyin. Genişletmek için tıkla... Çalışmadı APK 1 de 60 FPS vardı ama oyun 8 FPS'di yazamadım akşam çünkü yasaklama yedim. APK 2 de 30 FPS vardı olmadı ama oyun sabit 30 FPS. Son düzenleme: 1 Eylül 2024 Artı 0 Eksi
Yerayay dedi: Sürüm doğru deneyin. Genişletmek için tıkla... tamamdır teşekkürler Yerayay dedi: Sürüm doğru deneyin. Genişletmek için tıkla... Çalışmadı APK 1 de 60 FPS vardı ama oyun 8 FPS'di yazamadım akşam çünkü yasaklama yedim. APK 2 de 30 FPS vardı olmadı ama oyun sabit 30 FPS.
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.505 Makaleler 11 Çözümler 245 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2024 #34 Garou Starou dedi: Çalışmadı APK 1 de 60 FPS vardı ama oyun 8 FPS'di yazamadım akşam çünkü yasaklama yedim. Genişletmek için tıkla... Size dediğim gibi bir fark olacağını düşünmüyordum. PC var mı? Artı 0 Eksi
Garou Starou dedi: Çalışmadı APK 1 de 60 FPS vardı ama oyun 8 FPS'di yazamadım akşam çünkü yasaklama yedim. Genişletmek için tıkla... Size dediğim gibi bir fark olacağını düşünmüyordum. PC var mı?
KS KS Garou Starou Centipat Katılım 3 Şubat 2024 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2024 #35 Yerayay dedi: Size dediğim gibi bir fark olacağını düşünmüyordum. PC var mı? Genişletmek için tıkla... Olmaz mı? Ama PC de sunuculara bağlanılamıyor hatası veriyor. Artı 0 Eksi
Yerayay dedi: Size dediğim gibi bir fark olacağını düşünmüyordum. PC var mı? Genişletmek için tıkla... Olmaz mı? Ama PC de sunuculara bağlanılamıyor hatası veriyor.
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.505 Makaleler 11 Çözümler 245 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2024 #36 Garou Starou dedi: Olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Zorlayabildiğiniz kadar zorladiniz. Sistem kaldirsaydı. 60 FPS olurdu zaten. Daha ugraşmaya gerek yok. Garou Starou dedi: Ama PC de sunuculara bağlanılamıyor hatası veriyor. Genişletmek için tıkla... Hayda hep de bir sorun. Onun içinde ayrı konu açın hocam bu çözüm oldu. Burada devam etmeyelim. (Konuda sistem özelliklerini belirtin. Bir de beni etiketlerseniz yardımcı olabilirim çok anlamam ama.) Artı 0 Eksi
Garou Starou dedi: Olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Zorlayabildiğiniz kadar zorladiniz. Sistem kaldirsaydı. 60 FPS olurdu zaten. Daha ugraşmaya gerek yok. Garou Starou dedi: Ama PC de sunuculara bağlanılamıyor hatası veriyor. Genişletmek için tıkla... Hayda hep de bir sorun. Onun içinde ayrı konu açın hocam bu çözüm oldu. Burada devam etmeyelim. (Konuda sistem özelliklerini belirtin. Bir de beni etiketlerseniz yardımcı olabilirim çok anlamam ama.)
KS KS Garou Starou Centipat Katılım 3 Şubat 2024 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2024 #37 Yerayay dedi: Zorlayabildiğiniz kadar zorladiniz. Sistem kaldirsaydı. 60 FPS olurdu zaten. Daha ugraşmaya gerek yok. Hayda hep de bir sorun. Onun içinde ayrı konu açın hocam bu çözüm oldu. Burada devam etmeyelim. (Konuda sistem özelliklerini belirtin.) Genişletmek için tıkla... Açtım ama kimse yanıt vermedi. Artı 0 Eksi
Yerayay dedi: Zorlayabildiğiniz kadar zorladiniz. Sistem kaldirsaydı. 60 FPS olurdu zaten. Daha ugraşmaya gerek yok. Hayda hep de bir sorun. Onun içinde ayrı konu açın hocam bu çözüm oldu. Burada devam etmeyelim. (Konuda sistem özelliklerini belirtin.) Genişletmek için tıkla... Açtım ama kimse yanıt vermedi.
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.505 Makaleler 11 Çözümler 245 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2024 #38 Garou Starou dedi: Açtım ama kimse yanıt vermedi. Genişletmek için tıkla... Bı etiket atın bakayım hocam. Neler yapabiliyoruz. Artı 0 Eksi
Garou Starou dedi: Açtım ama kimse yanıt vermedi. Genişletmek için tıkla... Bı etiket atın bakayım hocam. Neler yapabiliyoruz.
KS KS Garou Starou Centipat Katılım 3 Şubat 2024 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2024 #39 Garou Starou dedi: Epic Games. Fortnite da bağlı değil oyuna girdiğimde sunucuya bağlanılamıyor hatası alıyorum yardım ederseniz çok sevinirim. Genişletmek için tıkla... Buna yanıt vermediler. Yerayay dedi: Bir etiket atın bakayım hocam. Neler yapabiliyoruz. Genişletmek için tıkla... Tamam. Artı 0 Eksi
Garou Starou dedi: Epic Games. Fortnite da bağlı değil oyuna girdiğimde sunucuya bağlanılamıyor hatası alıyorum yardım ederseniz çok sevinirim. Genişletmek için tıkla... Buna yanıt vermediler. Yerayay dedi: Bir etiket atın bakayım hocam. Neler yapabiliyoruz. Genişletmek için tıkla... Tamam.