G godofayakkoruyucu Femtopat Katılım 24 Mayıs 2025 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Diğer 30 Mayıs 2025 #41 shadow.0 dedi: 4 yaş varmış ben 12 13 sandım olsun oynarız sıkıntı olmaz Genişletmek için tıkla... Küçük şehir nere hocam ben antepteyim
shadow.0 dedi: 4 yaş varmış ben 12 13 sandım olsun oynarız sıkıntı olmaz Genişletmek için tıkla... Küçük şehir nere hocam ben antepteyim
shadow.0 Decapat Katılım 31 Aralık 2022 Mesajlar 157 Yer Sinop Daha fazla Sistem Özellikleri i5-12450h Rtx 3050 512gb ssd 16gb ram Ps5 slim 1tb ps4 slim 500gb Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 30 Mayıs 2025 #42 godofayakkoruyucu dedi: Küçük şehir nere hocam ben antepteyim Genişletmek için tıkla... sinopluyum bende
godofayakkoruyucu dedi: Küçük şehir nere hocam ben antepteyim Genişletmek için tıkla... sinopluyum bende
G godofayakkoruyucu Femtopat Katılım 24 Mayıs 2025 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Diğer 30 Mayıs 2025 #43 shadow.0 dedi: benimde yks var 21inde Allah zihin açıklığı versin dersine öncelik ver kalmış şurda 2 3 hafta Genişletmek için tıkla... Zaten telefon bomboş yeni alınmış gibi duruyor şifresini falan biliyorum da bakmıyorum bir 430 alsam makbul sanada Allah zihin açıklığı versin hocam shadow.0 dedi: sinopluyum bende Genişletmek için tıkla... Sinop büyük değilmi ya
shadow.0 dedi: benimde yks var 21inde Allah zihin açıklığı versin dersine öncelik ver kalmış şurda 2 3 hafta Genişletmek için tıkla... Zaten telefon bomboş yeni alınmış gibi duruyor şifresini falan biliyorum da bakmıyorum bir 430 alsam makbul sanada Allah zihin açıklığı versin hocam shadow.0 dedi: sinopluyum bende Genişletmek için tıkla... Sinop büyük değilmi ya
shadow.0 Decapat Katılım 31 Aralık 2022 Mesajlar 157 Yer Sinop Daha fazla Sistem Özellikleri i5-12450h Rtx 3050 512gb ssd 16gb ram Ps5 slim 1tb ps4 slim 500gb Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 30 Mayıs 2025 #44 godofayakkoruyucu dedi: Zaten telefon bomboş yeni alınmış gibi duruyor şifresini falan biliyorum da bakmıyorum bir 430 alsam makbul sanada Allah zihin açıklığı versin hocam Sinop büyük değilmi ya Genişletmek için tıkla... teşekkürler gönlüne göre gelsin Sinop büyük ama pek gelişmiş değil awm yok 1 tane var ama pek awm sayılmaz pc tamircisi varda pslere bakan bulamadım
godofayakkoruyucu dedi: Zaten telefon bomboş yeni alınmış gibi duruyor şifresini falan biliyorum da bakmıyorum bir 430 alsam makbul sanada Allah zihin açıklığı versin hocam Sinop büyük değilmi ya Genişletmek için tıkla... teşekkürler gönlüne göre gelsin Sinop büyük ama pek gelişmiş değil awm yok 1 tane var ama pek awm sayılmaz pc tamircisi varda pslere bakan bulamadım
G godofayakkoruyucu Femtopat Katılım 24 Mayıs 2025 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Diğer 30 Mayıs 2025 #45 shadow.0 dedi: teşekkürler gönlüne göre gelsin Sinop büyük ama pek gelişmiş değil awm yok 1 tane var ama pek awm sayılmaz pc tamircisi varda pslere bakan bulamadım Genişletmek için tıkla... Amin Sinop a hiç gitmedim ama o kadarda değildir ya eminmisin
shadow.0 dedi: teşekkürler gönlüne göre gelsin Sinop büyük ama pek gelişmiş değil awm yok 1 tane var ama pek awm sayılmaz pc tamircisi varda pslere bakan bulamadım Genişletmek için tıkla... Amin Sinop a hiç gitmedim ama o kadarda değildir ya eminmisin
shadow.0 Decapat Katılım 31 Aralık 2022 Mesajlar 157 Yer Sinop Daha fazla Sistem Özellikleri i5-12450h Rtx 3050 512gb ssd 16gb ram Ps5 slim 1tb ps4 slim 500gb Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 30 Mayıs 2025 #46 godofayakkoruyucu dedi: Amin Sinop a hiç gitmedim ama o kadarda değildir ya eminmisin Genişletmek için tıkla... az insan çok huzur, her yanı deniz yeşillik gayet güzel memleket kıyafet mağazası vs çok ama teknolojik şeyler çok yok mağaza için
godofayakkoruyucu dedi: Amin Sinop a hiç gitmedim ama o kadarda değildir ya eminmisin Genişletmek için tıkla... az insan çok huzur, her yanı deniz yeşillik gayet güzel memleket kıyafet mağazası vs çok ama teknolojik şeyler çok yok mağaza için
G godofayakkoruyucu Femtopat Katılım 24 Mayıs 2025 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Diğer 31 Mayıs 2025 #47 shadow.0 dedi: az insan çok huzur, her yanı deniz yeşillik gayet güzel memleket kıyafet mağazası vs çok ama teknolojik şeyler çok yok mağaza için Genişletmek için tıkla... Öncelikle günaydın hocam güzel vir şehire benziyor
shadow.0 dedi: az insan çok huzur, her yanı deniz yeşillik gayet güzel memleket kıyafet mağazası vs çok ama teknolojik şeyler çok yok mağaza için Genişletmek için tıkla... Öncelikle günaydın hocam güzel vir şehire benziyor
shadow.0 Decapat Katılım 31 Aralık 2022 Mesajlar 157 Yer Sinop Daha fazla Sistem Özellikleri i5-12450h Rtx 3050 512gb ssd 16gb ram Ps5 slim 1tb ps4 slim 500gb Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 31 Mayıs 2025 #48 godofayakkoruyucu dedi: Öncelikle günaydın hocam güzel vir şehire benziyor Genişletmek için tıkla... Günaydın,tas kafa belde bıçak silah insanları tehtid ederek paralarını alan tipler çok az,yani yaşanabilir yer
godofayakkoruyucu dedi: Öncelikle günaydın hocam güzel vir şehire benziyor Genişletmek için tıkla... Günaydın,tas kafa belde bıçak silah insanları tehtid ederek paralarını alan tipler çok az,yani yaşanabilir yer
G godofayakkoruyucu Femtopat Katılım 24 Mayıs 2025 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Diğer 31 Mayıs 2025 #49 shadow.0 dedi: Günaydın,tas kafa belde bıçak silah insanları tehtid ederek paralarını alan tipler çok az,yani yaşanabilir yer Genişletmek için tıkla... Keşke Antep'te öyle olsa büyüklük bazen iyi değil shadow.0 dedi: bende ps4 kolu var onla oynuyorum istersen o olur xbox kolu olur diğerleri ne kadar iyi olur bilmem en iyi seçenek dualsense ya da 9.nesil xbox kolu Genişletmek için tıkla... Bir arkadaş dualahock önerdi birde gamesir var onlar nasıl Son düzenleme: 31 Mayıs 2025
shadow.0 dedi: Günaydın,tas kafa belde bıçak silah insanları tehtid ederek paralarını alan tipler çok az,yani yaşanabilir yer Genişletmek için tıkla... Keşke Antep'te öyle olsa büyüklük bazen iyi değil shadow.0 dedi: bende ps4 kolu var onla oynuyorum istersen o olur xbox kolu olur diğerleri ne kadar iyi olur bilmem en iyi seçenek dualsense ya da 9.nesil xbox kolu Genişletmek için tıkla... Bir arkadaş dualahock önerdi birde gamesir var onlar nasıl
shadow.0 Decapat Katılım 31 Aralık 2022 Mesajlar 157 Yer Sinop Daha fazla Sistem Özellikleri i5-12450h Rtx 3050 512gb ssd 16gb ram Ps5 slim 1tb ps4 slim 500gb Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 31 Mayıs 2025 #50 godofayakkoruyucu dedi: Keşke Antep'te öyle olsa büyüklük bazen iyi değil Bir arkadaş dualahock önerdi birde gamesir var onlar nasıl Genişletmek için tıkla... dualshock ps4 kolu zaten oda güzel alabilirsin shadow.0 dedi: dualshock ps4 kolu zaten oda güzel alabilirsin Genişletmek için tıkla... bendede var shadow.0 dedi: dualshock ps4 kolu zaten oda güzel alabilirsin bendede var Genişletmek için tıkla... orjinal olanını alın hissiyatı iyi olur bende hem çakma hem orjinal var hissiyat farkı baya var çakmada analoglar takılma yapıyor tuş hissiyatıda kötü Son düzenleme: 31 Mayıs 2025
godofayakkoruyucu dedi: Keşke Antep'te öyle olsa büyüklük bazen iyi değil Bir arkadaş dualahock önerdi birde gamesir var onlar nasıl Genişletmek için tıkla... dualshock ps4 kolu zaten oda güzel alabilirsin shadow.0 dedi: dualshock ps4 kolu zaten oda güzel alabilirsin Genişletmek için tıkla... bendede var shadow.0 dedi: dualshock ps4 kolu zaten oda güzel alabilirsin bendede var Genişletmek için tıkla... orjinal olanını alın hissiyatı iyi olur bende hem çakma hem orjinal var hissiyat farkı baya var çakmada analoglar takılma yapıyor tuş hissiyatıda kötü