G godofayakkoruyucu Femtopat Katılım 24 Mayıs 2025 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Diğer 17 Haziran 2025 #51 shadow.0 dedi: dualshock ps4 kolu zaten oda güzel alabilirsin bendede var orjinal olanını alın hissiyatı iyi olur bende hem çakma hem orjinal var hissiyat farkı baya var çakmada analoglar takılma yapıyor tuş hissiyatıda kötü Genişletmek için tıkla... Hoca hiç demiyon lgs nasıl geçti diye ayıp
shadow.0 dedi: dualshock ps4 kolu zaten oda güzel alabilirsin bendede var orjinal olanını alın hissiyatı iyi olur bende hem çakma hem orjinal var hissiyat farkı baya var çakmada analoglar takılma yapıyor tuş hissiyatıda kötü Genişletmek için tıkla... Hoca hiç demiyon lgs nasıl geçti diye ayıp
shadow.0 Decapat Katılım 31 Aralık 2022 Mesajlar 157 Yer Sinop Daha fazla Sistem Özellikleri i5-12450h Rtx 3050 512gb ssd 16gb ram Ps5 slim 1tb ps4 slim 500gb Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 18 Haziran 2025 #52 godofayakkoruyucu dedi: Hoca hiç demiyon lgs nasıl geçti diye ayıp Genişletmek için tıkla... hahahash kusura bakma kendi derdimde boğuldum seni unuttum nasıldı sınavın shadow.0 dedi: hahahash kusura bakma kendi derdimde boğuldum seni unuttum nasıldı sınavın Genişletmek için tıkla... zor dediklerini duydum
godofayakkoruyucu dedi: Hoca hiç demiyon lgs nasıl geçti diye ayıp Genişletmek için tıkla... hahahash kusura bakma kendi derdimde boğuldum seni unuttum nasıldı sınavın shadow.0 dedi: hahahash kusura bakma kendi derdimde boğuldum seni unuttum nasıldı sınavın Genişletmek için tıkla... zor dediklerini duydum
G godofayakkoruyucu Femtopat Katılım 24 Mayıs 2025 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Diğer 18 Haziran 2025 #53 shadow.0 dedi: Hahahash kusura bakma kendi derdimde boğuldum seni unuttum nasıldı sınavın. Zor dediklerini duydum. Genişletmek için tıkla... Son 7 yılın en zor LGS'si seçilmiş ben 435 aldm.
shadow.0 dedi: Hahahash kusura bakma kendi derdimde boğuldum seni unuttum nasıldı sınavın. Zor dediklerini duydum. Genişletmek için tıkla... Son 7 yılın en zor LGS'si seçilmiş ben 435 aldm.
Kyroesthuskara Centipat Katılım 8 Eylül 2024 Mesajlar 617 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2025 #54 Redmi Note 13 Pro 12GB Ram'de kasmasından oynayamadım hocam.
shadow.0 Decapat Katılım 31 Aralık 2022 Mesajlar 157 Yer Sinop Daha fazla Sistem Özellikleri i5-12450h Rtx 3050 512gb ssd 16gb ram Ps5 slim 1tb ps4 slim 500gb Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 19 Haziran 2025 #55 godofayakkoruyucu dedi: Son 7 yılın en zor LGS'si seçilmiş ben 435 aldm. Genişletmek için tıkla... güzel güzel gayet iyi ve zor olduğu için yüzdelik dilimin daha iyi olur Kyroesthuskara dedi: Redmi Note 13 Pro 12GB Ram'de kasmasından oynayamadım hocam. Genişletmek için tıkla... işlemci biraz zayıf geliyor ama ayarları düşürüpte 30 fps oynarsın muhtemelen
godofayakkoruyucu dedi: Son 7 yılın en zor LGS'si seçilmiş ben 435 aldm. Genişletmek için tıkla... güzel güzel gayet iyi ve zor olduğu için yüzdelik dilimin daha iyi olur Kyroesthuskara dedi: Redmi Note 13 Pro 12GB Ram'de kasmasından oynayamadım hocam. Genişletmek için tıkla... işlemci biraz zayıf geliyor ama ayarları düşürüpte 30 fps oynarsın muhtemelen
G godofayakkoruyucu Femtopat Katılım 24 Mayıs 2025 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Diğer 21 Haziran 2025 #56 shadow.0 dedi: güzel güzel gayet iyi ve zor olduğu için yüzdelik dilimin daha iyi olur işlemci biraz zayıf geliyor ama ayarları düşürüpte 30 fps oynarsın muhtemelen Genişletmek için tıkla... Yks nasıldı
shadow.0 dedi: güzel güzel gayet iyi ve zor olduğu için yüzdelik dilimin daha iyi olur işlemci biraz zayıf geliyor ama ayarları düşürüpte 30 fps oynarsın muhtemelen Genişletmek için tıkla... Yks nasıldı
shadow.0 Decapat Katılım 31 Aralık 2022 Mesajlar 157 Yer Sinop Daha fazla Sistem Özellikleri i5-12450h Rtx 3050 512gb ssd 16gb ram Ps5 slim 1tb ps4 slim 500gb Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 21 Haziran 2025 #57 godofayakkoruyucu dedi: Yks nasıldı Genişletmek için tıkla... zor, o kadar çalıştım ettim basit yanlışlar olsun zor sorular olsun kaçtı umudum yarına bağlı yarın ki iyi gelirse kurtarıcak beni
godofayakkoruyucu dedi: Yks nasıldı Genişletmek için tıkla... zor, o kadar çalıştım ettim basit yanlışlar olsun zor sorular olsun kaçtı umudum yarına bağlı yarın ki iyi gelirse kurtarıcak beni