Fortnite MSI Afterburner FPS Göstermeme Sorunu

Buraksenol2004

Decapat
Fortnite dışında tüm oyunlarda OSD görünüyor fakat sadece Fortnite'de görünmüyor. Afterburner programını açınca en altta FPS var ve FPS 0 görünüyor. O kadar oynamama rağmen 0 görüyor, yani oyunu algılamıyor. Rivertuner ile de bayağı uğraştım ama Afterburner, Fortnite'yi algılamıyor. Yardım eder misiniz?

Fortnite'ın kendi FPS değeri gösterme ayarı olduğunu hatırlıyorum bir bakın isterseniz ama illa Afterburner ile göstersin diyorsanız, Afterburner Fortnite'ı desteklemiyor olabilir.

Fortnite'ın kendi FPS değeri gösterme ayarı olduğunu hatırlıyorum bir bakın isterseniz ama illa Afterburner ile göstersin diyorsanız, Afterburner Fortnite'ı desteklemiyor olabilir.

Beni yanlış anlamışsın. Fortnite de hiçbir değeri göstermiyor Afterburner. Yani OSD çalışmıyor (sadece Fortnite da).ama Afterburner programını açınca ana ekranında tüm değerleri gösteriyor ama oyunda göstermiyor ben oyundayken sol üstte bu değerleri görmek istiyorum. Sadece en alttaki FPS 0 gözüküyor hiç değişmemiş bir şekilde ve bende bu yüzden Afterburner'in Fortnite'ı algılamadığını düşünüyorum.
Sorunum kendi kendine çözülmüştür, yine de ilginiz için teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…