JustEmoBut Kilopat Katılım 10 Şubat 2019 Mesajlar 823 Çözümler 13 29 Mart 2022 #11 Yani güzel ama bence zaten Fortnite'yi Fortnite yapan yapı yapılabiliyor olmasıydı ama ben zaten oynamıyordum yine oynamam.
Yani güzel ama bence zaten Fortnite'yi Fortnite yapan yapı yapılabiliyor olmasıydı ama ben zaten oynamıyordum yine oynamam.
Ethem Efe Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 8.036 Makaleler 1 Çözümler 24 Yer Kocaeli gölcük Daha fazla Sistem Özellikleri 4060Tİ 16 GB RAM Ryzen 5 5500 Cooler Master 120L XTB 1 TB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Mart 2022 #12 feahleinda_ dedi: En azından arena modunda var hâlâ. Oyunun asıl kendini belli eden özelliğinin kalkması bence iyi değil. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle eğer kalıcı olarak kalkarsa üzülürüm.
feahleinda_ dedi: En azından arena modunda var hâlâ. Oyunun asıl kendini belli eden özelliğinin kalkması bence iyi değil. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle eğer kalıcı olarak kalkarsa üzülürüm.
unrestful Hectopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 755 Çözümler 3 29 Mart 2022 #13 Yapı kalktığına göre tuzak gibi şeyler de kalktı değil mi? Finch0900 dedi: Bence Epic Games'in en iyi kararı buydu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Fortnite Without Building Is Permanent As Epic Reveals Zero Build Mode Epic Games has made the no-build mode for its battle royale a permanent option. www.gamespot.com MSN 中国 Genişletmek için tıkla...
Yapı kalktığına göre tuzak gibi şeyler de kalktı değil mi? Finch0900 dedi: Bence Epic Games'in en iyi kararı buydu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Fortnite Without Building Is Permanent As Epic Reveals Zero Build Mode Epic Games has made the no-build mode for its battle royale a permanent option. www.gamespot.com MSN 中国 Genişletmek için tıkla...
feahleinda_ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 6.029 Çözümler 61 Yer ㅤ 29 Mart 2022 #14 unrestful dedi: Yapı kalktığına göre tuzak gibi şeyler de kalktı değil mi? Genişletmek için tıkla... Tuzaklar bayağıdır yoktu bi' trambolin bir de çelik duvar vardı. Ok tuzağı, kazık tuzağı yok bayağıdır.
unrestful dedi: Yapı kalktığına göre tuzak gibi şeyler de kalktı değil mi? Genişletmek için tıkla... Tuzaklar bayağıdır yoktu bi' trambolin bir de çelik duvar vardı. Ok tuzağı, kazık tuzağı yok bayağıdır.
LastikUsman Hectopat Katılım 12 Haziran 2021 Mesajlar 664 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2022 #15 feahleinda_ dedi: En azından arena modunda var hâlâ. Oyunun asıl kendini belli eden özelliğinin kalkması bence iyi değil. Genişletmek için tıkla... Evet ama Mimar Sinanlar 7/24 oynamayanlara oynattırmıyorlar oyunu.
feahleinda_ dedi: En azından arena modunda var hâlâ. Oyunun asıl kendini belli eden özelliğinin kalkması bence iyi değil. Genişletmek için tıkla... Evet ama Mimar Sinanlar 7/24 oynamayanlara oynattırmıyorlar oyunu.
feahleinda_ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 6.029 Çözümler 61 Yer ㅤ 29 Mart 2022 #16 LastikUsman dedi: Evet ama Mimar Sinanlar 7/24 oynamayanlara oynattırmıyorlar oyunu. Genişletmek için tıkla... Yetenek bazlı eşleştirme sistemi var. Herkese Mimar Sinan denk gelmiyor. Gelenler de smurf olur genelde.
LastikUsman dedi: Evet ama Mimar Sinanlar 7/24 oynamayanlara oynattırmıyorlar oyunu. Genişletmek için tıkla... Yetenek bazlı eşleştirme sistemi var. Herkese Mimar Sinan denk gelmiyor. Gelenler de smurf olur genelde.
4 495477 Hectopat Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 3.522 Makaleler 2 Çözümler 13 29 Mart 2022 #17 Finch0900 dedi: Bence Epic Games'in en iyi kararı buydu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Fortnite Without Building Is Permanent As Epic Reveals Zero Build Mode Epic Games has made the no-build mode for its battle royale a permanent option. www.gamespot.com MSN 中国 Genişletmek için tıkla... Hayatında 2-3 kez oynamış biri olarak soruyorum yapı kalktıysa ne farkı kaldı PUBG'den ( Grafikler haricinde )
Finch0900 dedi: Bence Epic Games'in en iyi kararı buydu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Fortnite Without Building Is Permanent As Epic Reveals Zero Build Mode Epic Games has made the no-build mode for its battle royale a permanent option. www.gamespot.com MSN 中国 Genişletmek için tıkla... Hayatında 2-3 kez oynamış biri olarak soruyorum yapı kalktıysa ne farkı kaldı PUBG'den ( Grafikler haricinde )
4 499337 Hectopat Katılım 6 Kasım 2021 Mesajlar 7.328 Makaleler 2 Çözümler 21 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Mart 2022 #18 Ne yani şimdi hem binalı hem binasız şeklinde 2 mod mu var? Neyse ben çok zorda kalırsam önüme 2 parça koyuyordum o kadar. Öyle aniden döşe falan değil yani. Ben adama bodoslama dalıyordum bu mod tam benlik...
Ne yani şimdi hem binalı hem binasız şeklinde 2 mod mu var? Neyse ben çok zorda kalırsam önüme 2 parça koyuyordum o kadar. Öyle aniden döşe falan değil yani. Ben adama bodoslama dalıyordum bu mod tam benlik...
4 495477 Hectopat Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 3.522 Makaleler 2 Çözümler 13 29 Mart 2022 #19 499337 dedi: Ne yani şimdi hem binalı hem binasız şeklinde 2 mod mu var? Neyse ben çok zorda kalırsam önüme 2 parça koyuyordum o kadar. Öyle aniden DOS'e falan değil yani. Ben adama bodoslama dalıyordum bu mod tam benlik... Genişletmek için tıkla... Yapı yapma işi bana zor geliyordu. Çatışma anında yapı yapamıyordu. Rakip ise karşıma 3.köprüyü çekiyordu. Böyle daha iyi olmuş. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Kasım 2023
499337 dedi: Ne yani şimdi hem binalı hem binasız şeklinde 2 mod mu var? Neyse ben çok zorda kalırsam önüme 2 parça koyuyordum o kadar. Öyle aniden DOS'e falan değil yani. Ben adama bodoslama dalıyordum bu mod tam benlik... Genişletmek için tıkla... Yapı yapma işi bana zor geliyordu. Çatışma anında yapı yapamıyordu. Rakip ise karşıma 3.köprüyü çekiyordu. Böyle daha iyi olmuş.
Ethem Efe Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 8.036 Makaleler 1 Çözümler 24 Yer Kocaeli gölcük Daha fazla Sistem Özellikleri 4060Tİ 16 GB RAM Ryzen 5 5500 Cooler Master 120L XTB 1 TB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Mart 2022 #20 495477 dedi: Yapı yapma işi bana zor geliyordu. Çatışma anında yapı yapamıyordu. Rakip ise karşıma 3.köprüyü çekiyordu. Böyle daha iyi olmuş. Genişletmek için tıkla... Katılmıyorum. Oyunun asıl mekaniği yapı yapma. Olmayacaksa oynamanın anlamı yok. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Kasım 2023
495477 dedi: Yapı yapma işi bana zor geliyordu. Çatışma anında yapı yapamıyordu. Rakip ise karşıma 3.köprüyü çekiyordu. Böyle daha iyi olmuş. Genişletmek için tıkla... Katılmıyorum. Oyunun asıl mekaniği yapı yapma. Olmayacaksa oynamanın anlamı yok.