Fortnite oynamaya değer mi?

Oyunu 2 ay önce bıraktım. Nedeni ise oyuncular. Herkes çok tryhard oynuyor normal maçta bile. Sinirlenmemek elde değil. Ayrıca Bölüm 2 geldiğinden beri oyunun tadı kaçtı. Eski sezonlarda okuldan eve gelmeyi dört gözle bekleten Fortnite Bölüm 2 geldiğinde arkadaşım çağırmadıkça oyuna girmez etti. 2000 saatim vardı ancak oyunu eskiden beri oynayan biri olan beni bile bıraktırdı. (Eğer tryhard oyuncular beni sinirlendirmez diyorsanız denemeye değer bir oyun)

Yani ben daha yapı yapmayı bile çözememişken karşıma Mimar Sinanlar gelirse sinirleneceğim muhtemelen. Denemek istiyorum bakalım nasılmış.

Yani ben daha yapı yapmayı bile çözememişken karşıma Mimar Sinanlar gelirse sinirleneceğim muhtemelen. Denemek istiyorum bakalım nasılmış.
Gelişmek için Edit ve Build kurslarını kullanabilirsiniz. (Ben öyle gelişmiştim)
Bir de hangi platform'dan oynayacaksınız?

Gelişmek için Edit ve Build kurslarını kullanabilirsiniz. (Ben öyle gelişmiştim)
Bir de hangi platform'dan oynayacaksınız?
Hocam bayağı geç bir cevap oldu galiba mesajınızı düzenlemişsiniz göremedim. Platform derken çok anlamadım, Epic Games'ten bilgisayarla oynayacağım.

Hocam bayağı geç bir cevap oldu galiba mesajınızı düzenlemişsiniz göremedim. Platform derken çok anlamadım, Epic Games'ten bilgisayarla oynayacağım.
Arkadaşın platformdan kastığı nintendo switch mi playstation mı xbox mı bilgisayar mı sorusuydu yanlış anlamadıysam. Sizin de cevabınız bilgisayar olmuş.

Hocam oynamaya değer ama oyunu oynamdan önce çok iyi öğrenmeniz lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…