Fortnite oynanır mı?

TRMKTR

Decapat
Yer
Dünya
Az önce okuduğum bir konudan ilham geldi ve bende Valorant'tan Fortnite'a geçeyim dedim. Eğer oynayan arkadaşlar varsa yazabilir mi? Fortnite oynanır mı? Eğlenceli mi? Ve en önemlisi bir maç ne kadar sürüyor. Benim zaman sıkıntım var (Maksimum 35 dakika bilgisayar başında kalabilirim. Günde bir kaç kez girip oynayıp çıkmak istiyorum)

Yaklaşık 2. Sezon'dan beri oynarım kendisini. Tavsiye ederim diyemem çünkü iyi bir ekip bulursanız ve bu ekip açgözlü bir ekip ise, bu oyuna bağımlı olursunuz. Ortalama bir maç (ölüp ölmemene göre değişir.) 27-32 dk arası sürer. Kazanmaya oynarsanız bu süre tamamlanmış olur. Kısaca başlayabilirsin ama unutma, bağımlılık yapar.

Oyunun yapı olmayan modunu oynayın derim ilk defa oynayacaksınız, oyun gayet eğlenceli bu arada. Kötü diyenler kıskanıyor herhalde anlamadım, oyunun güzel etkinlikleri oluyor arada bir. Kitlesi kötüdür ama onun dışında gayet güzel. Sıfır inşa modunu öneririm ilk defa oynayacaksınız dediğim gibi, ama illa inşa yapmayı öğrenmek isterseniz öğrenebilirsiniz.

Sorunuzu unutmuşum bir maç 30 dakikayı geçmiyor genelde.

Hocam peki bu inşaat olmayan bölümü kaç dakika sürüyor. Aynı mı?

Tamam hocam ben cevabı aldım

Oynanır ama bazı maçlar 1saat falan sürüyor

Bir fark yok hocam, sadece inşaat olmuyor daha çok aime dayalı.

Bir ekleme daha. Normalde inşa modunu oynadığınızda karşı rakip inşa yapmaya başladığınızda kapışma 1, 5- 2 dk sürer. Oyun içinde bu zaman döngüye girer ve maç 30 dakika veya 32 dakikayı doldurmuş olur.

Oynanır ama bazı maçlar 1saat falan sürüyor.

Yanlış bilgi vermeyin, 2 yıldır oynuyorum asla 1 saat süren maç görmedim.

Ahh ah, oyunun eski zamanlarında çok güzel build yapardım. Şimdi herkes fazla iyi yaptığı için sıfır inşa oynuyorum bende.

Hocam şöyle diyeyim 2. Sezon'da (yani herkesin noob olduğu zamanda ) ben de deliler gibi Build yapardım. Artık ruhani yaşlandığım için çok hızlı değilim. Eski ben olsam inanın, yeni nesil e-sporculardan daha iyi Build yapardım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…