Merhaba ben daha PC mi yeni aldım diyebilirim. 1 yıl oldu daha toz temizlemesini de yeni yaptım. Bu neden olur bilmiyorum sorunum Fortnite oynarken daha adam falan görmedim sadece araba sürerken bile işlemcim 85 dereceye kadar çıktı. Ekran kartım 60 derece bu orantı çok anlamsız değil mi? Neden olur açıklarsanız sevinirim ve grafikler en düşükte.
Stok soğutucuda ısınmalar normaldir fakat yüsek gibi duruyor.Termal macunu kontrol etmenizi öneririm.Kasanın önü mesh mi? Kasa içi havalandırma da büyük etkendir.
Merhaba ben daha PC mi yeni aldım diyebilirim. 1 yıl oldu daha toz temizlemesini de yeni yaptım. Bu neden olur bilmiyorum sorunum Fortnite oynarken daha adam falan görmedim sadece araba sürerken bile işlemcim 85 dereceye kadar çıktı. Ekran kartım 60 derece bu orantı çok anlamsız değil mi? Neden olur açıklarsanız sevinirim ve grafikler en düşükte.
Stok soğutucuda ısınmalar normaldir fakat yüsek gibi duruyor. Termal macunu kontrol etmenizi öneririm. Kasanın önü mesh mi? Kasa içi havalandırma da büyük etkendir.
Frisby her ne kadar forumda tavsiye edilmese de hocam mesh kasa yani boşuna masraf yapmayın derim. Kasa değişmek yere uygun fiyatli bir kule tipi daha iyi işinizi görür.