Darfind Hectopat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 464 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2023 #1 Oyunda performans modunda oynadığımda ağaçlar ve yerler yüklenmiyor ayarları yukseğe alıp da denedim ama olmuyor bir çözümü var mıdır?
Oyunda performans modunda oynadığımda ağaçlar ve yerler yüklenmiyor ayarları yukseğe alıp da denedim ama olmuyor bir çözümü var mıdır?
Çözüm Ahmet_53 27 Şubat 2023 Darfind dedi: Evet SSD'ye kurmadım. Genişletmek için tıkla... SSD'ye kurabilirseniz kurun kuvvetli ihtimal sorun çözülecektir.
Darfind dedi: Evet SSD'ye kurmadım. Genişletmek için tıkla... SSD'ye kurabilirseniz kurun kuvvetli ihtimal sorun çözülecektir.
oguzhan.123 Hectopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 249 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2023 #2 Oyuna girince ilk 1-2 dakika bende de yüklenmiyor sonradan düzeliyor sende böyle bir şey olmuyor mu? Artı 0 Eksi
Ahmet_53 Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 952 Çözümler 6 27 Şubat 2023 #3 Darfind dedi: Oyunda performans modunda oynadığımda ağaçlar ve yerler yüklenmiyor ayarları yukseğe alıp da denedim ama olmuyor bir çözümü var mıdır? Genişletmek için tıkla... HDD mi kullanıyorsunuz. Artı 0 Eksi
Darfind dedi: Oyunda performans modunda oynadığımda ağaçlar ve yerler yüklenmiyor ayarları yukseğe alıp da denedim ama olmuyor bir çözümü var mıdır? Genişletmek için tıkla... HDD mi kullanıyorsunuz.
R RmydLLo Centipat Katılım 17 Kasım 2022 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2023 #4 Balanced a alabilirsin Artı 0 Eksi
KS KS Darfind Hectopat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 464 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2023 #5 Ahmet_53 dedi: HDD mi kullanıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Evet ssd ye kurmadım Artı 0 Eksi
Ahmet_53 Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 952 Çözümler 6 27 Şubat 2023 #6 Darfind dedi: Evet SSD'ye kurmadım. Genişletmek için tıkla... SSD'ye kurabilirseniz kurun kuvvetli ihtimal sorun çözülecektir. Artı 0 Eksi Çözüm
Darfind dedi: Evet SSD'ye kurmadım. Genişletmek için tıkla... SSD'ye kurabilirseniz kurun kuvvetli ihtimal sorun çözülecektir.