Fortnite savaş bileti hangi ödülleri veriyor?

Beyefendi_Haydo

Hectopat
Daha fazla  
Selam.
Fortnite savaş bileti alacağım ve ilk defa alacağım hiçbir bilgim yok hangi ödülleri veriyor Fortnite tayfası gerekli mi? Savaş biletindeki v-papelleri almak için.
Seviyem 36.

1661528910075.png

Selam.
Fortnite savaş bileti alacağım ve ilk defa alacağım hiçbir bilgim yok hangi ödülleri veriyor Fortnite tayfası gerekli mi? Savaş biletindeki v-papelleri almak için.
Seviyem 36.

Eki Görüntüle 1496708

Savaş biletini alarak gördüğün sekmedeki tüm ödüllere; gerek seviye atlayarak gerek ise; görev yaparak erişebiliyorsun.

Selam.
Seviyem 36.

Eki Görüntüle 1496708

Sezonun bitmesine çok az bir süre kaldı ve siz daha 36 aşamasınız sizin yerinizde olsam bu sezon almam diğer sezonu alırım paranıza yazık olur çünkü.

Sezonun bitmesine çok az bir süre kaldı ve siz daha 36 aşamasınız sizin yerinizde olsam bu sezon almam diğer sezonu alırım paranıza yazık olur çünkü.

17 Eylül de bitiyormuş yaklaşık 20 gün var o kadar mı zor seviye kasmak.

Şu an 500 v-papelim var ve 25 TL'lik paket alp oradanda 600 v-papel gelecek o şekilde alacağım.
Merak ettiğim bir şey var savaş bileti ödüllerine baktım 1200 v-papel veriyormuş 100. seviye yaptığımda.

Son düzenleme:
17 Eylül de bitiyormuş yaklaşık 20 gün var o kadar mı zor seviye kasmak.

Şu an 500 v-papelim var ve 25 TL'lik paket alp oradanda 600 v-papel gelecek o şekilde alacağım.
Merak ettiğim bir şey var savaş bileti ödüllerine baktım 1200 v-papel veriyormuş 100. seviye yaptığımda.

Yani oynama durumuna ve oyunu bilme duruma bağlı. İyi bilen ve çok oynayan biri isen biter. Onun dışında hayır Battle Pass fullersen sana 1500 papel veriyor 1200 değil.

Yani oynama durumuna ve oyunu bilme duruma bağlı. İyi bilen ve çok oynayan biri isen biter. Onun dışında hayır Battle Pass fullersen sana 1500 papel veriyor 1200 değil.

Kendi çapımda iyiyim bazen 1. oluyorum diyebilirim sıfır yapı modunda oynuyorum. Yapı yapmak zor geliyor veya alışmadığım içindir. şuan xp haritalarını oynuyorum 60 lvl oldum
evet 1500 V-papel veriyormuş savaş bileti olmadan aldıklarımı saymamışım :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı