feahleinda_ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 6.029 Çözümler 61 Yer ㅤ 18 Ağustos 2020 #1 Fortnite 60 FPS aldığımda hiçbir sorun yok ama FPS'im 100'ün üstüne çıktığında ses kayıyor ve evler yüklenmiyor sorunun RAM'imin yetersiz kaldığından düşünüyorum siz bir çözüm önerir misiniz?
Fortnite 60 FPS aldığımda hiçbir sorun yok ama FPS'im 100'ün üstüne çıktığında ses kayıyor ve evler yüklenmiyor sorunun RAM'imin yetersiz kaldığından düşünüyorum siz bir çözüm önerir misiniz?
Buğra Gümrüküçü Hectopat Katılım 25 Haziran 2019 Mesajlar 196 Çözümler 1 18 Ağustos 2020 #2 Kulaklığın bluetooth ise kalitesiz çakma bir marka ise ses kayması normal Artı 0 Eksi
KS KS feahleinda_ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 6.029 Çözümler 61 Yer ㅤ 18 Ağustos 2020 #3 Buğra Gümrüküçü dedi: Kulaklığın Bluetooth ise kalitesiz çakma bir marka ise ses kayması normal. Genişletmek için tıkla... Kulaklıkla oynamıyorum HDMI'den monitörden geliyor ses. Artı 0 Eksi
Buğra Gümrüküçü dedi: Kulaklığın Bluetooth ise kalitesiz çakma bir marka ise ses kayması normal. Genişletmek için tıkla... Kulaklıkla oynamıyorum HDMI'den monitörden geliyor ses.