Fortnite sever misiniz?

micheal owen

Kilopat
Yer
Istanbul
Daha fazla  
Arkadaşlar genelde Türkiye kitlesinde çoğu kişi Fortnite'yi sevmez, YouTube tarafındada pek kitlesi kalmadı, oynamayanlar iseçocuk oyunu falan der genelde kötülüyor, sizler ne düşünüyorsunuz oyun hakkında? Ben şahsen oyunun ortaklaşma stratejisini çok beğeniyorum, oyunla alakanız olmasa bile sevdiğiniz karakteri, şarkıcıyı getirip, ilgiyi oyuna çekmeyi çok iyi başarıyor.

Türünde başka oyun olmadığı için mecbur oynuyoruz.

Arkadaşlar genelde Türkiye kitlesinde çoğu kişi Fortnite'yi sevmez, YouTube tarafındada pek kitlesi kalmadı, oynamayanlar iseçocuk oyunu falan der genelde kötülüyor, sizler ne düşünüyorsunuz oyun hakkında? Ben şahsen oyunun ortaklaşma stratejisini çok beğeniyorum, oyunla alakanız olmasa bile sevdiğiniz karakteri, şarkıcıyı getirip, ilgiyi oyuna çekmeyi çok iyi başarıyor.

Ben Fortnite'ı oynadım ve oyunu biliyorum sevmememin en başta gelenleri:
Çok fazla silah dışı materyal bulundurması.
İnşa yapma açıkken adamlar çok güzel yapı yaptıkları için ilk başta oyuna başlayınca öylelerini görünce oynayasınız gelmiyor e yapı yokkende bir özelliği kalmıyor bana göre.

eskiden sıkca oynardım ama chapter 4 sezon 3 den sonra bıraktm ve adam akıllı da girmiyorum. eskiden cok daha samimi toplulugu olan ve daha eglenceli bi oyundu. fakat chapter 3 ne zaman bitti o zaman oyunda agır battı bence. evet suan chapter 2 remix ve yakın zamanda chapter 1 bir daha geliyor olabilir ama oyun gözumde asırı düstü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı