XFG Decapat Katılım 1 Ekim 2023 Mesajlar 436 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2024 #1 Merhaba. Hesabımda John Wick var. Sizce onu iade edip Spider-Man Noir almalı mıyım? Tüm paketi de alabilirim. Son düzenleme: 7 Aralık 2024
Merhaba. Hesabımda John Wick var. Sizce onu iade edip Spider-Man Noir almalı mıyım? Tüm paketi de alabilirim.
FNT Hectopat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 1.386 Çözümler 4 7 Aralık 2024 #2 XFG dedi: Merhaba. Hesabımda John Wick var. Sizce onu satıp Spider-Man noir alınır mı? Tüm paketi de alabilirim. Genişletmek için tıkla... İade demek istediniz sanırım bana kalırsa john wick daha nadir bir skin ama hangisi hoşunuza gidiyorsa onu alın.
XFG dedi: Merhaba. Hesabımda John Wick var. Sizce onu satıp Spider-Man noir alınır mı? Tüm paketi de alabilirim. Genişletmek için tıkla... İade demek istediniz sanırım bana kalırsa john wick daha nadir bir skin ama hangisi hoşunuza gidiyorsa onu alın.
ensareis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 2.936 Makaleler 18 Çözümler 44 Yer Şemdinli, Hakkari 7 Aralık 2024 #3 Başlık hatalı. Bahsettiğin oyunun Fortnite olduğu belli değil. Başlığı okuyunca film, dizi veya oyun satın alacağını sanmıştım. Meğer oyun kozmetiğiymiş.
Başlık hatalı. Bahsettiğin oyunun Fortnite olduğu belli değil. Başlığı okuyunca film, dizi veya oyun satın alacağını sanmıştım. Meğer oyun kozmetiğiymiş.