E EggerR Hectopat Katılım 2 Mart 2018 Mesajlar 651 Makaleler 2 Çözümler 4 Yer Chisinau Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1524960550 31 Mayıs 2018 #1 Oyunda ekran moduna geçmeyi deneyince bu hali alıyor. Pencereli tam ekran modunda bazı özelliklere erişemiyoruz. Tam ekrana düzgün şekilde nasıl geçebilirim? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Mayıs 2018
Oyunda ekran moduna geçmeyi deneyince bu hali alıyor. Pencereli tam ekran modunda bazı özelliklere erişemiyoruz. Tam ekrana düzgün şekilde nasıl geçebilirim? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
toranaga Decapat Katılım 15 Temmuz 2018 Mesajlar 2 15 Temmuz 2018 #11 EggerR dedi: Oyunu bu konuyu açtığımdan beri hiç oynamadım. Dün bütün güncellemelerini yapıp oyuna girdim. Artık tam ekrana geçebiliyorum oyunda. Genişletmek için tıkla... Peki dostum sağolasın benim için tek yol format gibi görünüyor Artı 0 Eksi
EggerR dedi: Oyunu bu konuyu açtığımdan beri hiç oynamadım. Dün bütün güncellemelerini yapıp oyuna girdim. Artık tam ekrana geçebiliyorum oyunda. Genişletmek için tıkla... Peki dostum sağolasın benim için tek yol format gibi görünüyor