Drivefast Hectopat Katılım 22 Aralık 2022 Mesajlar 1.167 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2024 #1 Tayfa paketine 1 Aralık'tan itibaren Lego bileti ve müzik bileti de dahil olacak. Fiyatta şu anlık bir değişiklik söz konusu değil. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Dosya Ekleri IMG_20241120_184350.jpg 288,6 KB · Görüntüleme: 40 Son düzenleyen: Moderatör: 20 Kasım 2024
Tayfa paketine 1 Aralık'tan itibaren Lego bileti ve müzik bileti de dahil olacak. Fiyatta şu anlık bir değişiklik söz konusu değil. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
checkmater Centipat Katılım 11 Ağustos 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2024 #2 Drivefast dedi: Tayfa paketine 1 Aralık'tan itibaren Lego bileti ve müzik bileti de dahil olacak. Fiyatta şu anlık bir değişiklik söz konusu değil. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... şuan oyundaki müzik biletini vericekmi 1 aralıkta yani almayı düşünüyordum bunu görünce bi duraksadım
Drivefast dedi: Tayfa paketine 1 Aralık'tan itibaren Lego bileti ve müzik bileti de dahil olacak. Fiyatta şu anlık bir değişiklik söz konusu değil. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... şuan oyundaki müzik biletini vericekmi 1 aralıkta yani almayı düşünüyordum bunu görünce bi duraksadım
Drivefast Hectopat Katılım 22 Aralık 2022 Mesajlar 1.167 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2024 #3 checkmater dedi: Şu an oyundaki müzik biletini verecek mi 1 Aralıkta yani almayı düşünüyordum bunu görünce bir duraksadım. Genişletmek için tıkla... 1 Aralık'ta yeni chapter başlıyor o yüzden vermez.
checkmater dedi: Şu an oyundaki müzik biletini verecek mi 1 Aralıkta yani almayı düşünüyordum bunu görünce bir duraksadım. Genişletmek için tıkla... 1 Aralık'ta yeni chapter başlıyor o yüzden vermez.
B Bloodmoon726 Kilopat Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 969 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2024 #4 Tayfayı aboneliğini iptal ettikten sonra alınan ücretli Battle Pass skinleri gidiyor mu?
Drivefast Hectopat Katılım 22 Aralık 2022 Mesajlar 1.167 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2024 #5 Bloodmoon726 dedi: Tayfayı aboneliğini iptal ettikten sonra alınan ücretli Battle Pass skinleri gidiyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır.
Bloodmoon726 dedi: Tayfayı aboneliğini iptal ettikten sonra alınan ücretli Battle Pass skinleri gidiyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır.