Sadece 1 aylık alıcam tepin gelmiş sırf onun için.Ayriyeten marta kadar battle passi bitiririm herhalde.Tepin için macarena ifadesini geri vermeyi düşündüm ama o da mağazaya geri gelmez diye vermek istemedim.En mantıklısı tayfa herhalde.(80 biraz tuzlu geldi ama 150 liraya xboxda rdr2 var.)Bende Fortnite tayfa paketi var ve kesinlikle fiyatına değer. Hem Rocket League, hem Fortnite Battle Pass'ın üstüne ek olarak 1000 V-Papel vermesi muhteşem. Sezonları bitirirsen elinde olacak V-Papel sayısı gerçekten bayağı fazla ve her sezon Battle Pass'ın yenileniyor. Kesinlikle 80 lira gibi bir fiyata değer.
Sadece 1 aylık alacağım tepin gelmiş sırf onun için. Ayrıyeten marta kadar Battle Pass'i bitiririm herhalde. Tepin için macarena ifadesini geri vermeyi düşündüm ama o da mağazaya geri gelmez diye vermek istemedim. En mantıklısı tayfa herhalde.(80 biraz tuzlu geldi ama 150 liraya Xbox'da RDR2 var.)
İfadelerle aranız iyise sorayım sizce tepin için değer mi?İnternette birsürü vuruş videosu var çok hoşuma gitti.Evet öyle de yapabilirsiniz her türlü kârdasınız.
İfadelerle aranız iyise sorayım sizce tepin için değer mi? İnternette bir sürü vuruş videosu var çok hoşuma gitti.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.