Çözüldü Fortnite tayfası devam mı ediyor?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

micheal owen

Hectopat
Yer
Istanbul
Daha fazla  
Arkadaşlar ben Fortnite tayfası almıştım. Geçen sezon aldığım gibi de iptal ettim. Sonraki sezon para çekmesin diye ama sonraki sezonunda papel harici her şeyini verdi. Kıyafet, Battle Pass normal midir?

Çözüm
Arkadaşlar ben Fortnite tayfası almıştım. Geçen sezon aldığım gibi de iptal ettim. Sonraki sezon para çekmesin diye ama sonraki sezonunda papel harici her şeyini verdi. Kıyafet, Battle Pass normal midir?

Evet hocam normal, yeniden para ödediğinizde de 1000 V-Papel gelecek.

Evet hocam normal, yeniden para ödediğinizdede 1000 V-Papel gelecek.

Yani kısacası bir kez Fortnite tayfasına katıldığınız da hem o ayın kostümünü hem o ayın Battle Pass'ini hem de sonraki ayınkini sonraki ay geldiğinde veriyor. Sadece 1000 V-Papel'i o ay parasını ödeyene kadar normal olarak vermiyor.

Evet hocam normal, yeniden para ödediğinizde de 1000 V-Papel gelecek.

Evet hocam normal, yeniden para ödediğinizdede 1000 V-Papel gelecek.

Yani kısacası bir kez Fortnite tayfasına katıldığınız da hem o ayın kostümünü hem o ayın Battle Pass'ini hem de sonraki ayınkini sonraki ay geldiğinde veriyor. Sadece 1000 V-Papel'i o ay parasını ödeyene kadar normal olarak vermiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Yani şimdi bundan sonraki sezonun eşyalarında mı verecek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…