K KeremÖren Decapat Katılım 19 Kasım 2018 Mesajlar 121 27 Nisan 2019 #1 Fortnite'da evler, kulübeler, yollar falan yüklenmiyor. (Dikey senkronizasyon açık) (Bu durum sadece Eğik Evler'de oluyor, diğer yerlerde olmuyor.
Fortnite'da evler, kulübeler, yollar falan yüklenmiyor. (Dikey senkronizasyon açık) (Bu durum sadece Eğik Evler'de oluyor, diğer yerlerde olmuyor.
Odyofil Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ağustos 2017 Mesajlar 3.689 Makaleler 9 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2019 #2 Dikey senkronizasyon buna etki etmez. Ana etmen oyunu yüklü olduğu disktir. HDD nize yüklü ise normaldir. Artı 0 Eksi
Dikey senkronizasyon buna etki etmez. Ana etmen oyunu yüklü olduğu disktir. HDD nize yüklü ise normaldir.
Ada Uzunpınar Megapat Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 242 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2019 #3 Daha dün ben de aynısını yaşadım çözebildiniz mi sorunu? Artı 0 Eksi
KS KS K KeremÖren Decapat Katılım 19 Kasım 2018 Mesajlar 121 2 Mayıs 2019 #4 Ada Uzunpınar dedi: Daha dün ben de aynısını yaşadım çözebildiniz mi sorunu? Genişletmek için tıkla... Oyundan dolayı oluyormuş bu sorun. Yani son yamadan sonra çoğu oyuncu bundan muzdarip. Bir sonraki yamada falan düzelecek. Zaten Epic Games bunun farkında. Artı 0 Eksi
Ada Uzunpınar dedi: Daha dün ben de aynısını yaşadım çözebildiniz mi sorunu? Genişletmek için tıkla... Oyundan dolayı oluyormuş bu sorun. Yani son yamadan sonra çoğu oyuncu bundan muzdarip. Bir sonraki yamada falan düzelecek. Zaten Epic Games bunun farkında.