S shdeniz34 Decapat Katılım 7 Eylül 2018 Mesajlar 6 7 Eylül 2018 #1 Fortnite'a 5.40 güncellemesi gelmeden önce gayet iyi bir şekilde oynuyordum. Güncelleme sonrası oyunu açtığımda, yükleme ekranı yüklendiğinde, unreal engine hatasını alıyorum. Lütfen yardım edebilir misiniz?
Fortnite'a 5.40 güncellemesi gelmeden önce gayet iyi bir şekilde oynuyordum. Güncelleme sonrası oyunu açtığımda, yükleme ekranı yüklendiğinde, unreal engine hatasını alıyorum. Lütfen yardım edebilir misiniz?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 7 Eylül 2018 #2 Hatayı yazarak başlayabilirsiniz mesela tahmin etmemizi beklemek yerine. Ya da sistem özellikleriniz, ekran kartınız, sürücü sürümü... Artı 0 Eksi
Hatayı yazarak başlayabilirsiniz mesela tahmin etmemizi beklemek yerine. Ya da sistem özellikleriniz, ekran kartınız, sürücü sürümü...
KS KS S shdeniz34 Decapat Katılım 7 Eylül 2018 Mesajlar 6 7 Eylül 2018 #3 Recep Baltaş dedi: Hatayı yazarak başlayabilirsiniz mesela tahmin etmemizi beklemek yerine. Ya da sistem özellikleriniz, ekran kartınız, sürücü sürümü... Genişletmek için tıkla... Hata: Unreal engine 4 crash reporter. Sistem Özellikleri: Windows 10 pro 64 bit Intel core i3-2120 @ 3.30Ghz (4 CPUs) 16 GB RAM DirectX 12 Ekran kartı: AMD Radeon HD 6800 Series 1 GB. Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Hatayı yazarak başlayabilirsiniz mesela tahmin etmemizi beklemek yerine. Ya da sistem özellikleriniz, ekran kartınız, sürücü sürümü... Genişletmek için tıkla... Hata: Unreal engine 4 crash reporter. Sistem Özellikleri: Windows 10 pro 64 bit Intel core i3-2120 @ 3.30Ghz (4 CPUs) 16 GB RAM DirectX 12 Ekran kartı: AMD Radeon HD 6800 Series 1 GB.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 7 Eylül 2018 #4 Recep Baltaş dedi: Sürücü sürümü... Genişletmek için tıkla... Ek olarak: Olay Görüntüleyicisi raporu paylaşma Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Sürücü sürümü... Genişletmek için tıkla... Ek olarak: Olay Görüntüleyicisi raporu paylaşma
KS KS S shdeniz34 Decapat Katılım 7 Eylül 2018 Mesajlar 6 7 Eylül 2018 #5 Recep Baltaş dedi: Ek olarak: Olay Görüntüleyicisi raporu paylaşma Genişletmek için tıkla... Olay görüntüleyicisine baktığımda hiçbir hata göremedim. Aldığım hata ise tam olarak bu. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Eylül 2018 Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Ek olarak: Olay Görüntüleyicisi raporu paylaşma Genişletmek için tıkla... Olay görüntüleyicisine baktığımda hiçbir hata göremedim. Aldığım hata ise tam olarak bu.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 7 Eylül 2018 #6 Crimson Edition 16.2.1 Beta sürümünü kurar mısın? AMD Radeon™ HD 6850 Drivers & Support | AMD Artı 0 Eksi
KS KS S shdeniz34 Decapat Katılım 7 Eylül 2018 Mesajlar 6 7 Eylül 2018 #7 Böyle bir hata veriyor: Yeni bir güncelleme geldi. İndirdim fakat halen aynı hatayı alıyorum. Logfile.PML Process monitor dosyası. Belki işe yarar diye. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Eylül 2018 Artı 0 Eksi
Böyle bir hata veriyor: Yeni bir güncelleme geldi. İndirdim fakat halen aynı hatayı alıyorum. Logfile.PML Process monitor dosyası. Belki işe yarar diye.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 8 Eylül 2018 #8 Bu dosya oyunun klasöründe var mıydı yoksa sen mi kopyaladın? Kod:Panoya kopyala E:\Fortnite\FortniteGame\Binaries\Win64\vcruntime140.dll Artı 0 Eksi
Bu dosya oyunun klasöründe var mıydı yoksa sen mi kopyaladın? Kod:Panoya kopyala E:\Fortnite\FortniteGame\Binaries\Win64\vcruntime140.dll
KS KS S shdeniz34 Decapat Katılım 7 Eylül 2018 Mesajlar 6 8 Eylül 2018 #9 Hayır ben kopyalamadım klasörde vardı. Çözen varsa lütfen çözümü yazabilir mi? İnternetteki bütün çözümleri uyguladım ama olmuyor. Son düzenleme: 10 Eylül 2018 Artı 0 Eksi
Hayır ben kopyalamadım klasörde vardı. Çözen varsa lütfen çözümü yazabilir mi? İnternetteki bütün çözümleri uyguladım ama olmuyor.
Meraklı Toplayıcı Decapat Katılım 4 Ağustos 2018 Mesajlar 15 18 Eylül 2018 #10 Recep Baltaş dedi: Hatayı yazarak başlayabilirsiniz mesela tahmin etmemizi beklemek yerine. Ya da sistem özellikleriniz, ekran kartınız, sürücü sürümü... Genişletmek için tıkla... Hocam Açtığım Fortnite ve Discord Problemi konusuna rica etsem bakarmısınız. Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Hatayı yazarak başlayabilirsiniz mesela tahmin etmemizi beklemek yerine. Ya da sistem özellikleriniz, ekran kartınız, sürücü sürümü... Genişletmek için tıkla... Hocam Açtığım Fortnite ve Discord Problemi konusuna rica etsem bakarmısınız.