Çözüldü Fortnite "Untrusted system file C:\Windows\System32\normaliz.dll" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

cinar112

Hectopat
Daha fazla  
Fortnite'ı açtığımda ilk önce 0xc00007b hatası ondan sonra ise normaliz.dll hatası alıyorum. Forumdaki bütün çözümleri denedim olmadı maalesef.

Çözüm
Güncellemeleri yaptım diyorsunuz fakat Update Assistant'ı kullanmayı dener misiniz? Bu sorun genelde Windows güncellemesi ile çözülmüş, bir şeyi atlamadığımızdan emin olalım.
  • Tüm Windows güncellemelerini yapın.
CMD'yi yönetici olarak çalıştırın.
Kod:
sfc /scannow
DISM /Online /Cleanup-Image /CheckHealth
DISM /Online /Cleanup-Image /ScanHealth
DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth
Sırayla kodları girin.
  • Sorun devam ediyorsa oyununu bütün dosyalarıyla beraber silip tekrar temiz bir kurulum yapın.

Bunları silin: C:\Windows\System32\d3d9.dll C:\Windows\System32\d3d11.dll

Bunu kurun:
Dosyaları silmeden önce silmenizi istediğim DLL dosyalarının yedeğini almayı unutmayın.

Çözülmezse yeni rapor paylaşın.

d3d11.dll silmeye çalıştığımda şu dosya üzerinde açık gibi bir hata verdiği için silemiyorum. Orada şu dosyayı kapattığımda ise başka bir şeyi kapattırıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Silmeyin zaten onu. d3d9.dll dosyasını da sildiyseniz sfc /scannow komutunu uygulayıp sistemi yeniden başlatın. Aldığınız hatanın Kaspersky yüzünden olma ihtimali var. Oyuna girerken Kaspersky kapalı bir şekilde deneyin.

Silip yüklesem sorun çözülür mü? Dün akşam sorunsuz bir şekilde çalışıyordu.

d3d9.dll ve d3d11.dll silinebilecek dosyalar değil. Daha çok silmeyi denemeyin. FortniteLauncher.exe için rapor almayı dener misiniz?

Dostum o dosyalar silinmez. Sakin ol. Yanlış bilgi veriyorsun.

Dostum raporun eksik gibi. Hatayı veren Exe'ye ait mi bu rapor? Şurada rapor varsa onu da kod içinde paylaşır mısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…