H_Y_D_R_A Hectopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 933 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Ram:16 GB , Ekran Kartı:RTX3050Tİ , İşlemci:İ7-11800 Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2025 #1 İyi akşamlar, dünden beri Fortnite'a girerken upade required hatası alıyorum fakat herhangi bir Update mevcut değil, ne yapmam gerek?
İyi akşamlar, dünden beri Fortnite'a girerken upade required hatası alıyorum fakat herhangi bir Update mevcut değil, ne yapmam gerek?
B bronzeed Centipat Katılım 7 Kasım 2023 Mesajlar 17 Daha fazla Sistem Özellikleri 3050 ti laptop i5 11400h 16gb ram Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2025 #2 Dosya doğrulaması denedin mi?
H_Y_D_R_A Hectopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 933 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Ram:16 GB , Ekran Kartı:RTX3050Tİ , İşlemci:İ7-11800 Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2025 #3 bronzeed dedi: Dosya doğrulaması denedin mi? Genişletmek için tıkla... Evet bir işe yaramadı.
B bronzeed Centipat Katılım 7 Kasım 2023 Mesajlar 17 Daha fazla Sistem Özellikleri 3050 ti laptop i5 11400h 16gb ram Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2025 #4 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Reddit'te birisi açıklamış deneyebilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Reddit'te birisi açıklamış deneyebilirsin.
H_Y_D_R_A Hectopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 933 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Ram:16 GB , Ekran Kartı:RTX3050Tİ , İşlemci:İ7-11800 Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2025 #5 bronzeed dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Reddit'te birisi açıklamış deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Maalesef olmadı. Oyunu sildim tekrar yüklüyorum.
bronzeed dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Reddit'te birisi açıklamış deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Maalesef olmadı. Oyunu sildim tekrar yüklüyorum.