Ryderotistikno1 Centipat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2024 #1 Merhaba Fortnite ve Valorant'ta clip çıkarmak istiyorum çok kastırmacak kalitesiz görüntü almacak bir clip programı uygulaması önerebilir misiniz?
Merhaba Fortnite ve Valorant'ta clip çıkarmak istiyorum çok kastırmacak kalitesiz görüntü almacak bir clip programı uygulaması önerebilir misiniz?
U unplugged Kilopat Katılım 25 Temmuz 2018 Mesajlar 957 Çözümler 6 31 Ağustos 2024 #2 OBS veya ekran kartın Nvidia ise Shadowplay.
Chezzaritz Hectopat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 681 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 5500 ZOTAC OVERCLOCK EDITION RTX 3060 8GB GIGABYTE A520M DDR4 HP 2X8 16GB RAM CRUCIAL 1TB M2 SSD Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2024 #3 Ryderotistikno1 dedi: Merhaba Fortnite ve Valorant'ta clip çıkarmak istiyorum çok kastırmacak kalitesiz görüntü almacak bir clip programı uygulaması önerebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... OBS kullanabilirsin. Steam'de ücretsiz mevcut.
Ryderotistikno1 dedi: Merhaba Fortnite ve Valorant'ta clip çıkarmak istiyorum çok kastırmacak kalitesiz görüntü almacak bir clip programı uygulaması önerebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... OBS kullanabilirsin. Steam'de ücretsiz mevcut.
Ryderotistikno1 Centipat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2024 #4 Chezzaritz dedi: OBS kullanabilirsin. Steam'de ücretsiz mevcut. Genişletmek için tıkla... OBS çok kastırıyor.
Chezzaritz dedi: OBS kullanabilirsin. Steam'de ücretsiz mevcut. Genişletmek için tıkla... OBS çok kastırıyor.
Aegon.Targaryen Decapat Katılım 31 Ağustos 2023 Mesajlar 320 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri Amd Ryzen 7 7840HS 32 Gb Ram Nvidia Geforce Rtx 4060 1 Tb Ssd Cinsiyet Erkek Meslek Digital Baskı 31 Ağustos 2024 #5 Ryderotistikno1 dedi: Merhaba Fortnite ve Valorant'ta clip çıkarmak istiyorum çok kastırmacak kalitesiz görüntü almacak bir clip programı uygulaması önerebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... OBS en iyi ve en çok kullanılan program. İndirdiğinizde YouTube'dan kayıt ayarlarının nasıl yapıldığını izleyin.
Ryderotistikno1 dedi: Merhaba Fortnite ve Valorant'ta clip çıkarmak istiyorum çok kastırmacak kalitesiz görüntü almacak bir clip programı uygulaması önerebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... OBS en iyi ve en çok kullanılan program. İndirdiğinizde YouTube'dan kayıt ayarlarının nasıl yapıldığını izleyin.
Chezzaritz Hectopat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 681 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 5500 ZOTAC OVERCLOCK EDITION RTX 3060 8GB GIGABYTE A520M DDR4 HP 2X8 16GB RAM CRUCIAL 1TB M2 SSD Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2024 #6 Ryderotistikno1 dedi: OBS çok kastırıyor. Genişletmek için tıkla... Ayarlarınız yanlış OBS komplike bir program kayıtda herşeyi ayarlamanız lazım klip çekmeden önce. YouTube'dan araştırarak bilgisayarınıza en uygun ayarları bulup çalıştırın.
Ryderotistikno1 dedi: OBS çok kastırıyor. Genişletmek için tıkla... Ayarlarınız yanlış OBS komplike bir program kayıtda herşeyi ayarlamanız lazım klip çekmeden önce. YouTube'dan araştırarak bilgisayarınıza en uygun ayarları bulup çalıştırın.
minishaneX Centipat Katılım 13 Ağustos 2024 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2024 #7 Ryderotistikno1 dedi: Merhaba Fortnite ve Valorant'ta clip çıkarmak istiyorum çok kastırmacak kalitesiz görüntü almacak bir clip programı uygulaması önerebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Insights Capture kullanabilirsin.
Ryderotistikno1 dedi: Merhaba Fortnite ve Valorant'ta clip çıkarmak istiyorum çok kastırmacak kalitesiz görüntü almacak bir clip programı uygulaması önerebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Insights Capture kullanabilirsin.
Synth36 Hectopat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 3.302 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Diğer 31 Ağustos 2024 #8 Xbox Game Bar ile en az performans kaybı ile çekersiniz.