Adam gözümün önünde Empire State dikiyordu. Oynanış artık daha rahattır eminim.
Geçici kaldırılan bir özellik. Bir haftaya yakın bir süresi olması lazım.
Adam gözümün önünde Empire State dikiyordu. Oynanış artık daha rahattır eminim.
Geçici kaldırılan bir özellik. Bir haftaya yakın bir süresi olması lazım.
Yapı yapma kalkınca indiresim geldi. Sabah görmüştüm kalktığını, şimdi hatırlamış oldum. Bu gece indirebilirsem oynarım. En saçma bulduğum özellik kalktığına göre artık Fortnite'a başlanır şeklinde yorumladım. 1 hafta sonra silerim.
Yapı yapma kalkınca indiresim geldi. Sabah görmüştüm kalktığını, şimdi hatırlamış oldum. Bu gece indirebilirsem oynarım. En saçma bulduğum özellik kalktığına göre artık Fortnite'a başlanır şeklinde yorumladım. 1 hafta sonra silerim.
Son durum; Fortnite indirdim ve bir iki el attım. Yapı yapma olmayınca oyun gerçekten daha da bir şahesere dönüşmüş. Zaten hiç anlayamamıştım hep karışık gelmişti mantığı yapı yapmanın.
Sırf bu yapı muhabbetine oynamadığım tek Battle Royale oyunudur Fortnite. Zamanıma değmez. Her zaman aimi ve zekası iyi olan kazansın. Ulti olur, skil olur anlarım ama yapı nedir...
Sırf bu yapı muhabbetine oynamadığım tek Battle Royale oyunudur Fortnite. Zamanıma değmez. Her zaman aimi ve zekası iyi olan kazansın. Ulti olur, skil olur anlarım ama yapı nedir?..
Aynen yeni indirdim. Yapısız modu kesin oynarım.
Oyunda bot mu var? Bazı öldürdüklerime bakıyorum bot hissi veriyor.
Oyunda bot mu var? Çok kolay öldürme oluyor. Botlarla oynadığımı düşünüyorum