KRALCAN Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 7.441 Makaleler 6 Çözümler 10 Yer İzmir-Bayraklı Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2022 #1 Kimisi kalktı diyor, kimisi kalkmadı diyor, kimisi de 1 haftalığına kalktı diyor. Kesin bilgi var mı?
Kimisi kalktı diyor, kimisi kalkmadı diyor, kimisi de 1 haftalığına kalktı diyor. Kesin bilgi var mı?
mustaine Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 7.503 Çözümler 57 Yer Anaheim, Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2022 #2 Kısa süreliğine kalktı. 9 günlüğüne diye biliyorum. Geri gelecek. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS KRALCAN Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 7.441 Makaleler 6 Çözümler 10 Yer İzmir-Bayraklı Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2022 #3 mustaine dedi: Kısa süreliğine kalktı. 9 günlüğüne diye biliyorum. Geri gelecek. Genişletmek için tıkla... Keşke tamamen kalksaydı... Artı 0 Eksi
mustaine dedi: Kısa süreliğine kalktı. 9 günlüğüne diye biliyorum. Geri gelecek. Genişletmek için tıkla... Keşke tamamen kalksaydı...
mustaine Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 7.503 Çözümler 57 Yer Anaheim, Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2022 #4 KRALCAN dedi: Keşke tamamen kalksaydı... Genişletmek için tıkla... Ben de pek beceremiyorum o mekaniği Dürüst olmak gerekirse ben de kalkmasını isterdim. Artı 0 Eksi
KRALCAN dedi: Keşke tamamen kalksaydı... Genişletmek için tıkla... Ben de pek beceremiyorum o mekaniği Dürüst olmak gerekirse ben de kalkmasını isterdim.
kalsiyumcanavari Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 1.260 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2022 #5 Kalkmış diye oyanayamıyorum ben. Artı 0 Eksi
Ekin Efeler Decapat Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 3 21 Mart 2022 #6 uzun zamandır oynamıyorum ama sonraki sezodan tamamen kaldırılacak deniyor Artı 0 Eksi
kalsiyumcanavari Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 1.260 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2022 #7 Ekin Efeler dedi: uzun zamandır oynamıyorum ama sonraki sezodan tamamen kaldırılacak deniyor Genişletmek için tıkla... O zaman fortnite a veda etme vakti gelir sadece yapılar vardı diye oynuyordum. Artı 0 Eksi
Ekin Efeler dedi: uzun zamandır oynamıyorum ama sonraki sezodan tamamen kaldırılacak deniyor Genişletmek için tıkla... O zaman fortnite a veda etme vakti gelir sadece yapılar vardı diye oynuyordum.
Osman Nuri23 Hectopat Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 4.103 Makaleler 2 Çözümler 28 21 Mart 2022 #8 Fortnite kendi özgü yapan yapı mekaniği değil miydi? Neden acaba bundan vazgeçiyorlar? Oyunu uzun zamandır oynamıyorum. Artı 0 Eksi
Fortnite kendi özgü yapan yapı mekaniği değil miydi? Neden acaba bundan vazgeçiyorlar? Oyunu uzun zamandır oynamıyorum.
L lordiex Hectopat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 179 Çözümler 1 22 Mart 2022 #9 Oyunun senaryosu gereği Build yapılması engellendi. Bur süre sonra geri gelecek. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Kıvırcık saçlı kadın engelliyor. Artı 0 Eksi
Oyunun senaryosu gereği Build yapılması engellendi. Bur süre sonra geri gelecek. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Kıvırcık saçlı kadın engelliyor.
4 443652 Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 5.491 Çözümler 15 22 Mart 2022 #10 KRALCAN dedi: Keşke tamamen kalksaydı... Genişletmek için tıkla... Oyunu diğer Battle Royale oyunlardan ayıran mekanik o zaten. Artı 0 Eksi
KRALCAN dedi: Keşke tamamen kalksaydı... Genişletmek için tıkla... Oyunu diğer Battle Royale oyunlardan ayıran mekanik o zaten.