Fortnite 'YOK' hatası

BroceV

Hectopat
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Epic Games Launcher'a girdiğimde Fortnite'a geldiğimde yok diyor ve hiçbir seçeneğide yok. Oyunu silemiyorum onaramıyorum ve neden olmadığını da öğrenemiyorum. Sadece YOK yazıyor. IP ban yediğimi düşünüyorum fakat ban yediğimizde işte yasaklandı falan falan yazmaz mı yani mantıken YOK. Ama neden yok gram bilgi yok vermiyorlar. Destekde aradığım soruna bir çare yok. Çözümünü bilen vesaire varsa yardım ederse çok sevinirim.

1564743258163.png 1564743363348.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Ban yemişsin bendede aynı sorun var 200 TL'lik main hesap ban yedi sonra cihaz engeli yedim şu an hiç giremiyorum HWID ile deniyeceğim. Başka hesap ile dene ancak cihaz engeli yemiş olabilirsin.

Ahahahaha geçmiş olsun hileyi kullanmadan önce düşünecektiniz bunları umarım bir daha oynayamazsınız. Çözüm olarak bir bardak soğuk su öneriyorum size.
Hile kullanmadım sadece kendinde gözüken bir kostüm uygulaması var. Onu kullandım. Bir hafta kimseye zararı yok bunun.

hile kullanmadım sadece kendinde gözüken bir kostüm uygulaması var onu kullandım bir hafta kimseye zararı yok bunun
Epic Games TOS içerisinde oyunda değişiklik yapan hiçbir uygulamaya izin vermemekte.

Sorununuz açık, millet kostüm için para veriyor. Keşke STW alıp biriktirdiğiniz vbucklar ile alsaydınız. Yazık oldu.

Epic Games TOS içerisinde oyunda değişiklik yapan hiçbir uygulamaya izin vermemekte.

Sorununuz açık, millet kostüm için para veriyor. Keşke STW alıp biriktirdiğiniz vbucklar ile alsaydınız. Yazık oldu.
STW var da bu kullanmak istediğim kostümler vbucksla değil sezon 1 2 kostümleri renegade Raider falan ama sıkıntı şurda. Ban yiyen kişilerde yasaklandı yazıyor. Ben de ise yok ikisinin bir farkı varki öyle yazılmış.

stw varda bu kullanmak istediğim kostümler vbucksla değil sezon 1 2 kostümleri renegade raider falan ama sıkıntı şurda ban yiyen kişilerde yasaklandı yazıyor bende ise yok ikisinin bi farkı varki öyle yazılmış
Farketmez kardeşim, 1. veya 2. sezonda başlayacak, paşa paşa alacaktın battle pass'ını. Oynamadıysan ne yapalım ? Ben de sezon 4 zoey'i çok istiyorum ama olmuyor.

Ben hile yapmadığım halde ban yedim en az 48 tane fortnite gameplay videom var hepsinde aşırı odak aşırı profesyönel oynuyordum, 200 TL lik ti hesabım ta ki ekran kartı bozulana kadar ve oyundan ban yiyene kadar. Başka hesapla dene PC'ye format at. HWID ile denedim işe yaramadım format diyorlar da emin değilim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı