Fortnite yüksek işlemci kullanımı sorun yaratır mı?

KREmirhan

Centipat
Daha fazla  
RAM
16
Arkadaşlar ben Fortnite'ı performans modunda oynuyordum fakat DirectX11 daha güzel olduğu için onu kullanmaya başladım. FPS sorun yok, FPS yüksek ama işlemci %70 ila %90'larda geziyor, arada %60 -%54 falan oluyor, bu normal mi? Bir sorun çıkarır mı? Paranoyak biriyimdir, sıkıntı çıkar mı yoksa rahatça oyunu oynayabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Fazla sorun çıkaracağını sanmıyorum ama yinede başkalarınında fikrini al

Ne anlamda bir sorun? Zarar verir mi vs. gibi bir açıdan soruyorsanız, kesinlikle vermez.

İşlemci 70%'ken GPU kullanımı yüzde kaç? Bir sorun hissetmiyorsan yoktur, raahtça oynamaktan kastın nedir? İşlemcin 70%'ini kullanıyor ve bu ekran kartını kısıtlamıyorsa bir sorun yok. Sana bir sorun yaratacağını düşündürten şey nedir?

Bana sorun olacak şey yüzdelik fazla olunca işlemciye zarar geleceği beni korkutan o GPU %40 %30 %50 falan kullanıyor arada sırada.

İşlemciye zarar vermez, sürekli 100% kullansa da bir şey olmaz. FPS'ini sabitliyor musun? GPU'n olması gerekenden az kullanılıyor gibi. Eğer sabitliyorsan problem yok demektir. İşlemcin ve ekran kartı modelin nedir?

FPS'yi 60a kısıtlıyorum ekran kartım GTX 1650 Super işlemcim i7-3770

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…